daggulka 18.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no, ba .... abonement na masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no, ba .... abonement na masaż Abonament chcesz dostać? Ty się ciesz jak chociaż jeden ulgowy Ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 boszszsz..... no jakież toto uparte .... wręcz sknerus normalnie bym powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 boszszsz..... no jakież toto uparte .... wręcz sknerus normalnie bym powiedziała Sknerus, sknerus ???? To ja chcę dać swoją najdroższą roślinke?!!!!!?!??!!? Dać jej ręke to jeszcze o ................ .....noge się jeszcze upomni!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nie nie ... źle mnie zrozumiałeś ... ja Twojej nogi nie chcę .... ręce tylko a roślinke pokocham i wychowam jak swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 18.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 temat jest lista atrakcyjnych mezatek wiec trafilem a ze ty dagolka bardziej pasujesz do tej drogiej to ze tak powiem nisko sie oceniasz az tak zle nie jest wiez mi wiem co mowie na dowod moge na pw podeslac zdjecie kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 temat tematem, ale w miedzyczasie powstała tu lista mężatek atrakcyjnych inaczej , ponieważ te prawdziwie atrakcyjne przez skromnosc wrodzona sie nie wpisywały a koleżanaka- pewnie zyskuje za to przy bliższym poznaniu - jak to ujął ktoś kiedyś "nie każdy może być adonisem" , grunt to nie załamywać sie z tego powodu tylko podejść z żartem ....dlatego własnie powstała ta alternatywna lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 daggulka zdaje się, że masz fana. W dodatku gotowego złamać ustawę o ochronie danych osobowych, przesyłając zdjęcie jakiejś bogu ducha winnej kobieciny. Pielęgnuj te nowe pazury, bo szykuje Ci się rozdawanie autografów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jasssne.... z tymi szponami zbyt wiele to ja nie porozdaję ... ciężko choćby jedną parafkę złożyć - nie wiem kiedy sie przyzwyczaję a serio - jedyny autograf o którym wiem że będzie to autograf Selimma na flaszce ruskiej wódki która u Edzi stała X czasu , a teraz u mnie w spiżarni cierpliwie czeka na swoją kolej w licytacj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jasssne.... z tymi szponami zbyt wiele to ja nie porozdaję ... ciężko choćby jedną parafkę złożyć - nie wiem kiedy sie przyzwyczaję a serio - jedyny autograf o którym wiem że będzie to autograf Selimma na flaszce ruskiej wódki która u Edzi stała X czasu , a teraz u mnie w spiżarni cierpliwie czeka na swoją kolej w licytacj Daguś, jak już się ma takie pazurki, to się nimi drapie a nie pisze Nieśmiało przypomnę, że pierwszym w kolejce do drapania jest Stuk mrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Stuk ...hm... nie wiem, czy się dopcham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.05.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jasssne.... z tymi szponami zbyt wiele to ja nie porozdaję ... ciężko choćby jedną parafkę złożyć - nie wiem kiedy sie przyzwyczaję a serio - jedyny autograf o którym wiem że będzie to autograf Selimma na flaszce ruskiej wódki która u Edzi stała X czasu , a teraz u mnie w spiżarni cierpliwie czeka na swoją kolej w licytacj Daguś, jak już się ma takie pazurki, to się nimi drapie a nie pisze Nieśmiało przypomnę, że pierwszym w kolejce do drapania jest Stuk mrrr... Do podrapania po pleckach , czy do wydrapania oczu............. bo się już pogubiłem u której z pań podpadłem, a u której mam plusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 o tych oczach to się raczej żony zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 O właśnie, o tym samym pomyślałam. Oczy, to może Ci co najwyżej Stukowa wydrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czy jakieś Panny też się na listę wpisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czy jakieś Panny też się na listę wpisują Nieee nooo...żadnej takiej konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy jakieś Panny też się na listę wpisują Ja bym wolał jakieś Wodniczkii lub Bliźniaczki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O właśnie, o tym samym pomyślałam. Oczy, to może Ci co najwyżej Stukowa wydrapać Mam nadziej, że na zlocie będzie coś fajnego z facetów, żeby się od żony uwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 będą: panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligentne ..... wybierać i przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 będą: panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligenitne ..... wybierać i przebierać I jeszcze joola będzie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts