Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lista atrakcyjnych mężatek.....zlot forum Muratora.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 181
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
będą:

panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligenitne ..... wybierać i przebierać :lol: :lol: :lol:

I jeszcze joola będzie też :lol:

Jola to jest po za zasięgiem ;) Ha ha Ha

Gość coolibeer
bo joola to jest wyższa półka - nasza prywatna forumowa misska :wink: :D

no to zmienia postać rzeczy :)

W ogóle to chyba z tego co zauważyłem na forum jeśli chodzi o sprawy bardziej towarzyskie oraz głos na forum w tych kategoriach to przeważają kobitki. Takie odnoszę wrażenie.

będą:

panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligenitne ..... wybierać i przebierać :lol: :lol: :lol:

I jeszcze joola będzie też :lol:

To ja zamawiam jedną mężatke, sztynke w okularach............... :roll: :wink:

, inetligentna..............

.....niekoniecznie :lol:

ja fan dagulki ????????????????? oooooooooooooo ale zaszyt mnie spotkal

ale masz racje na ta droga liste pasujesz jak ulal moze nie zawsze wyglad sie liczy ale tez i charkter a po twoich oczach nie widac w tobie nienawisci wiec skoro tak to moge byc tym twoim fanem

tylko co ja biedny teraz mam zrobic? ani koncertu ani wywiadow a na spotkaniu mnie nie bedzie oki jakos przezyje pozdrawiam

a toli nie :wink:

Tola ... no jak to Cię nie będzie? :o

toż to byłby pierwszy zlot chyba w historii bez Toli .... nie może tak być :roll: :wink:

Daguś, no tak się porobiło :roll:

wszystkiemu Redakcja winna, tradycyjny termin spotkania zawaliła.

Ja nie wiem jak ja to zniosę, że taka luz impreza mnie omija, nie wiem, nie wiem...

a toli nie :wink:

Tola ... no jak to Cię nie będzie? :o

toż to byłby pierwszy zlot chyba w historii bez Toli .... nie może tak być :roll: :wink:

Właśnie! A potem będzie, że joolka konkurencje wykluczyła :-?

:lol: :lol: :lol:

pewnie coś w tym jest 8)

No co ty?

Kopcący stary grzyb? I załujesz? :D

:evil: :evil: :evil: ja Ci dam grzyba :evil: :evil: ch.olera.. Normalnie im więcej czytam tym bardziej chcę być na zlocie.. I dziś będę rozmawiać o tym z szefem tzn o wolnym na trzy dni.. Dagulka prosze napisz mi w skrócie ile wpisowego. Bo gdzie i kiedy to juz wiem .Na nogach a dojdę..

co do kasy na razie nic nie wiadomo .... na tą chwilę zuzanka czeka na odpowiedzi od sponsorów.... w najlepszym wypadku nie trzeba będzie płacić nic , w najgorszym wypadku każdy forumowicz będzie musiał wyłożyć po 25 zeta (nie każda obecna matka, żona, mąż i kochanek tylko forumowicz z identyfikatorem :wink: )... bo brakuje nam jeszcze 1500-2000zeta zuzanka wie dokładnie) do zapłaty za wynajem terenu wioski :roll:

ale to w swoim czasie ... mam nadzieję, że może uda się jeszcze kogoś namówić na sponsoring :wink: