tola 20.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a toli nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a toli nie Tola ... no jak to Cię nie będzie? toż to byłby pierwszy zlot chyba w historii bez Toli .... nie może tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 będą: panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligenitne ..... wybierać i przebierać I jeszcze joola będzie też Jola to jest po za zasięgiem Ha ha Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 bo joola to jest wyższa półka - nasza prywatna forumowa misska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 bo joola to jest wyższa półka - nasza prywatna forumowa misska no to zmienia postać rzeczy W ogóle to chyba z tego co zauważyłem na forum jeśli chodzi o sprawy bardziej towarzyskie oraz głos na forum w tych kategoriach to przeważają kobitki. Takie odnoszę wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 będą: panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligenitne ..... wybierać i przebierać I jeszcze joola będzie też To ja zamawiam jedną mężatke, sztynke w okularach............... , inetligentna.............. .....niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 no tak- tendencyjne .... w końcu udowodniono, że faceci boją się inteligentnych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a toli nie Tola ... no jak to Cię nie będzie? toż to byłby pierwszy zlot chyba w historii bez Toli .... nie może tak być Właśnie! A potem będzie, że joolka konkurencje wykluczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 20.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ja fan dagulki ????????????????? oooooooooooooo ale zaszyt mnie spotkal ale masz racje na ta droga liste pasujesz jak ulal moze nie zawsze wyglad sie liczy ale tez i charkter a po twoich oczach nie widac w tobie nienawisci wiec skoro tak to moge byc tym twoim fanem tylko co ja biedny teraz mam zrobic? ani koncertu ani wywiadow a na spotkaniu mnie nie bedzie oki jakos przezyje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a toli nie Tola ... no jak to Cię nie będzie? toż to byłby pierwszy zlot chyba w historii bez Toli .... nie może tak być Daguś, no tak się porobiło wszystkiemu Redakcja winna, tradycyjny termin spotkania zawaliła. Ja nie wiem jak ja to zniosę, że taka luz impreza mnie omija, nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a toli nie Tola ... no jak to Cię nie będzie? toż to byłby pierwszy zlot chyba w historii bez Toli .... nie może tak być Właśnie! A potem będzie, że joolka konkurencje wykluczyła pewnie coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oj aż żal serce ściska taka impreza a mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kochana .... mnie też przykro że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No co ty? Kopcący stary grzyb? I załujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To Ty żałuj ... ja miałam okazję Andzię już poznać - fajna dziołcha z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No co ty? Kopcący stary grzyb? I załujesz? ja Ci dam grzyba ch.olera.. Normalnie im więcej czytam tym bardziej chcę być na zlocie.. I dziś będę rozmawiać o tym z szefem tzn o wolnym na trzy dni.. Dagulka prosze napisz mi w skrócie ile wpisowego. Bo gdzie i kiedy to juz wiem .Na nogach a dojdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 co do kasy na razie nic nie wiadomo .... na tą chwilę zuzanka czeka na odpowiedzi od sponsorów.... w najlepszym wypadku nie trzeba będzie płacić nic , w najgorszym wypadku każdy forumowicz będzie musiał wyłożyć po 25 zeta (nie każda obecna matka, żona, mąż i kochanek tylko forumowicz z identyfikatorem )... bo brakuje nam jeszcze 1500-2000zeta zuzanka wie dokładnie) do zapłaty za wynajem terenu wioski ale to w swoim czasie ... mam nadzieję, że może uda się jeszcze kogoś namówić na sponsoring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 coś temat ucichł co jest z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.05.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 coś temat ucichł co jest z Wami? Wszystkie atrakcyjne już się wpisały więc ucichło.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 racja, ja jestem mężatka ale mało atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts