Gość coolibeer 25.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 racja, ja jestem mężatka ale mało atrakcyjna. e tam wszystkie tak mówią. Wpisuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 racja, ja jestem mężatka ale mało atrakcyjna. boszszszsz.... to tak jak my wszystkie .... oprócz jooli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ja ani mezatka, ani atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 noż następna .... jak chcesz , pożyczę Ci obrączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 noż następna .... jak chcesz , pożyczę Ci obrączkę eee tam ....obraczke jeszcze gdzies mam meza bys pozyczyla, albo jaka swoja atrakcje (biust na ten przyklad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 racja, ja jestem mężatka ale mało atrakcyjna. pieprzysz mnie sie podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ja ani mezatka, ani atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 meza bys pozyczyla, albo jaka swoja atrakcje (biust na ten przyklad ) pierwsze mogę pożyczyć ( chyba się nie obrazi ) , drugie mogę oddać i jeszcze dopłacić ... czasem aż nadto ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 noż następna .... jak chcesz , pożyczę Ci obrączkę eee tam ....obraczke jeszcze gdzies mam meza bys pozyczyla, albo jaka swoja atrakcje (biust na ten przyklad ) Frosia ja mam cycki jak BMW chcesz? *Bez Mała Wklęsłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 meza bys pozyczyla, albo jaka swoja atrakcje (biust na ten przyklad ) pierwsze mogę pożyczyć ( chyba się nie obrazi ) , drugie mogę oddać i jeszcze dopłacić ... czasem aż nadto ciąży ja moge wziąść jednego Jak mi sie spodoba to drugiego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 meza bys pozyczyla, albo jaka swoja atrakcje (biust na ten przyklad ) pierwsze mogę pożyczyć ( chyba się nie obrazi ) , drugie mogę oddać i jeszcze dopłacić ... czasem aż nadto ciąży ja moge wziąść jednego Jak mi sie spodoba to drugiego też masz swoje (w domu) wie odwal sie od dagulowych , znaczy sie moich (wypozyczonych ) joola nieladnie tak sie chwalic , nieladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja ani mezatka, ani atrakcyjna jak to przeczytałam to pomyślałam ''d.u.pa blada'' Ty juz nie wiesz co pisac?? Jak patrzę na Twoje fotki na nk to mnie z zazdrości ściska w żołądku babo jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja ani mezatka, ani atrakcyjna jak to przeczytałam to pomyślałam ''d.u.pa blada'' Ty juz nie wiesz co pisac?? Jak patrzę na Twoje fotki na nk to mnie z zazdrości ściska w żołądku babo jedna. ty goopia , na N-K daje sie spreparowane fotki, zeby Ci kolezanki zazdroscily (w zamysle byly te z klasy a nie forumowe ) widzialas mnie przeciez na zywca i zastanawialas sie ile mam lat ....mniej niz myslisz kochana , duuuzo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 26.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Szkoda ze ten zlot nie jest w Warszawie - bo bylaby szansa na Malego Warszawiaka/Mala Warszawianke - w tym czasie mam termin porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ty goopia , na N-K daje sie spreparowane fotki, zeby Ci kolezanki zazdroscily Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ty goopia , na N-K daje sie spreparowane fotki, zeby Ci kolezanki zazdroscily Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety człowiek całe życie się uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stukowa 26.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Chyba go udusze???????? świnia faktycznie nie żartowł z tą listą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Chyba go udusze???????? świnia faktycznie nie żartowł z tą listą chyba ktoś ma tu przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jedyny dział na tym forum który po przeczytaniu stawia człowieka na nogi i humor mu się poprawia Pisać Pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Zawsze ktoś musi być pierwszy to ja zaczynam 1.verunia 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. nie wiem, gdzie się wpisać ale dopisze się tutaj: Lista atrakcyjnych inaczej mężatek: 1. Amalfi 2. daggulka 3. stukowa 4. galka 5. Dorcia 6. joola-lubi szóstkę 7.Malka - lubi liczbę 7 8. 9.Nefer (jest dziewiątką od urodzenia ) 10. 11. 12. 13. Anetina - bo uwielbia 13stkę no i: Czy jakieś Panny też się na listę wpisują jako Panna nie mam pojecia, co mam zrobić Czy jakieś Panny też się na listę wpisują Ja bym wolał jakieś Wodniczkii lub Bliźniaczki......... no i niestety nie pasuję jednak Stukowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts