zuznka 01.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 co tu się dzieje - jaka lista - że ocokaman prosze szybko skrócić i sedno napisać bo na czytanie czasu nie mam, a nie wiem czy byc powinnam czy raczej nie powinnam byc na tej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 co tu się dzieje - jaka lista - że ocokaman prosze szybko skrócić i sedno napisać bo na czytanie czasu nie mam, a nie wiem czy byc powinnam czy raczej nie powinnam byc na tej liście A jesteś atrakcyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 co tu się dzieje - jaka lista - że ocokaman prosze szybko skrócić i sedno napisać bo na czytanie czasu nie mam, a nie wiem czy byc powinnam czy raczej nie powinnam byc na tej liście A jesteś atrakcyjna? NO JASNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.06.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 co tu się dzieje - jaka lista - że ocokaman prosze szybko skrócić i sedno napisać bo na czytanie czasu nie mam, a nie wiem czy byc powinnam czy raczej nie powinnam byc na tej liście A jesteś atrakcyjna? NO JASNE No to odpadasz..... , bo to Lista atrakcyjnych inaczej mężatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Przepraszam, ale chciałam zapytać, czy męzatki z listy atrakcyjnych inaczej tez się liczą w planach stuka? przede wszystkim, kochana....przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 co tu się dzieje - jaka lista - że ocokaman prosze szybko skrócić i sedno napisać bo na czytanie czasu nie mam, a nie wiem czy byc powinnam czy raczej nie powinnam byc na tej liście A jesteś atrakcyjna? NO JASNE No to odpadasz..... , bo to Lista atrakcyjnych inaczej mężatek Dać mu wódki bo dobrze gada http://i40.tinypic.com/e1dufd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale ja chcę być na tej liście - to lecę szybko do plastyka niech mnie spaskudzi trochę i wtedy Stukuś mnie wpisze cholera i muszę kasę wybulić, ale zanim to zrobie to niech mi odpowie bo ja retusz sobie zrobię a i tak mnie nie wpisze i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Stuk, listę uaktualnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale ja chcę być na tej liście - to lecę szybko do plastyka niech mnie spaskudzi trochę i wtedy Stukuś mnie wpisze cholera i muszę kasę wybulić, ale zanim to zrobie to niech mi odpowie bo ja retusz sobie zrobię a i tak mnie nie wpisze i co wtedy uważaj gorzej jak Stuku zmieni zdanie - a czasami zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale ja chcę być na tej liście - to lecę szybko do plastyka niech mnie spaskudzi trochę i wtedy Stukuś mnie wpisze cholera i muszę kasę wybulić, ale zanim to zrobie to niech mi odpowie bo ja retusz sobie zrobię a i tak mnie nie wpisze i co wtedy uważaj gorzej jak Stuku zmieni zdanie - a czasami zmienia mowisz żeby nie ryzykować to może masz rację - kasę zaoszczędzę i mężowi nie będę musiała kłamać że pod tramwaj wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale ja chcę być na tej liście - to lecę szybko do plastyka niech mnie spaskudzi trochę i wtedy Stukuś mnie wpisze cholera i muszę kasę wybulić, ale zanim to zrobie to niech mi odpowie bo ja retusz sobie zrobię a i tak mnie nie wpisze i co wtedy uważaj gorzej jak Stuku zmieni zdanie - a czasami zmienia mowisz żeby nie ryzykować to może masz rację - kasę zaoszczędzę i mężowi nie będę musiała kłamać że pod tramwaj wpadłam po co masz płacić przy "dobrej" imprezce zazdrosne kobietki zrobią to lepiej niż tramwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 boszszsz... jak dobrze, że ja nie musze bulić extra i się narażać zazdrosnym kobietkom ... od nowości mam plastyke spaskudzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale ja chcę być na tej liście - to lecę szybko do plastyka niech mnie spaskudzi trochę i wtedy Stukuś mnie wpisze cholera i muszę kasę wybulić, ale zanim to zrobie to niech mi odpowie bo ja retusz sobie zrobię a i tak mnie nie wpisze i co wtedy uważaj gorzej jak Stuku zmieni zdanie - a czasami zmienia mowisz żeby nie ryzykować to może masz rację - kasę zaoszczędzę i mężowi nie będę musiała kłamać że pod tramwaj wpadłam po co masz płacić przy "dobrej" imprezce zazdrosne kobietki zrobią to lepiej niż tramwaj to nie wiem czy chcę wziąć w tym udział może ktoś mnie obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 yyyyy jakoś nie ma chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 yyyyy jakoś nie ma chętnych skromni nie krzyczą tylko czynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 yyyyy jakoś nie ma chętnych a ja mam nadzieje ze jednak jakiś wybawiciel się znajdzie bo jak nie to męża zabieram ze sobą - więc jak.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 yyyyy jakoś nie ma chętnych a ja mam nadzieje ze jednak jakiś wybawiciel się znajdzie bo jak nie to męża zabieram ze sobą - więc jak.......... patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 yyyyy jakoś nie ma chętnych a ja mam nadzieje ze jednak jakiś wybawiciel się znajdzie bo jak nie to męża zabieram ze sobą - więc jak.......... patrz wyżej och !!!! dziękuję !!! - utuliłeś me obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no dobra w drodze wyjątku też obronie w sumie tyle czasu spędzamy razem na scenie i nie tylko więc nie pozostaje mi nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no dobra w drodze wyjątku też obronie w sumie tyle czasu spędzamy razem na scenie i nie tylko więc nie pozostaje mi nic innego wyjątku - o nieeeeeeeeee - strzelam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts