Stukowa 03.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Widze,że mój małż nieźle namieszał Niech go tylko dorwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Widze,że mój małż nieźle namieszał Niech go tylko dorwe! http://www.na-gg.pl/buzki/36_1_42.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Widze,że mój małż nieźle namieszał Niech go tylko dorwe! No i dorwała... http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/baseball.gif potem http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/dziekujeb.gif kara musi być http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/dosmietnika.gif http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/mumia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja tam nie wiem , ale że szczera baba jestem (co niekiedy bardzo przeszkadza nie tyle mnie co innym ) i pisze co myśle - to mysle, że Stuk odwinął numer swojej kobicie i się pod nia podszywa ...jakby jednego nicka mu było mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja tam nie wiem , ale że szczera baba jestem (co niekiedy bardzo przeszkadza nie tyle mnie co innym ) i pisze co myśle - to mysle, że Stuk odwinął numer swojej kobicie i się pod nia podszywa ...jakby jednego nicka mu było mało Nic się nie podszywa,żona kazała sobie konto założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja tam nie wiem , ale że szczera baba jestem (co niekiedy bardzo przeszkadza nie tyle mnie co innym ) i pisze co myśle - to mysle, że Stuk odwinął numer swojej kobicie i się pod nia podszywa ...jakby jednego nicka mu było mało Nic się nie podszywa,żona kazała sobie kąto założyć. hahahaha to niech się szybka na Listę Zlotowiczów wpisuję i chętnie ją poznam no to ciekawie się zapowida tylko czy się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja tam nie wiem , ale że szczera baba jestem (co niekiedy bardzo przeszkadza nie tyle mnie co innym ) i pisze co myśle - to mysle, że Stuk odwinął numer swojej kobicie i się pod nia podszywa ...jakby jednego nicka mu było mało Nic się nie podszywa,żona kazała sobie konto założyć. hahahaha to niech się szybka na Listę Zlotowiczów wpisuję i chętnie ją poznam no to ciekawie się zapowida tylko czy się zjawi Przecież Stukowa już dawnio na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja tam nie wiem , ale że szczera baba jestem (co niekiedy bardzo przeszkadza nie tyle mnie co innym ) i pisze co myśle - to mysle, że Stuk odwinął numer swojej kobicie i się pod nia podszywa ...jakby jednego nicka mu było mało Nic się nie podszywa,żona kazała sobie konto założyć. hahahaha to niech się szybka na Listę Zlotowiczów wpisuję i chętnie ją poznam no to ciekawie się zapowida tylko czy się zjawi Przecież Stukowa już dawnio na liście. nosz kuźwa i ja to przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no i co tymi Paniami spoza jakiejkolwiek listy??? nie lapie sie na zadna chyba do panow dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no i co tymi Paniami spoza jakiejkolwiek listy??? nie lapie sie na zadna chyba do panow dolacze biegnę więc założyć "Lista przystojnych żonatych .....zlot forum Muratora" ps jakoś dziwnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no i co tymi Paniami spoza jakiejkolwiek listy??? nie lapie sie na zadna chyba do panow dolacze biegnę więc założyć "Lista przystojnych żonatych .....zlot forum Muratora" ps jakoś dziwnie brzmi No i gdzie ta lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no i co tymi Paniami spoza jakiejkolwiek listy??? nie lapie sie na zadna chyba do panow dolacze biegnę więc założyć "Lista przystojnych żonatych .....zlot forum Muratora" ps jakoś dziwnie brzmi No i gdzie ta lista? ja się do niej nie mogę zapisać więc po co będę tworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no i co tymi Paniami spoza jakiejkolwiek listy??? nie lapie sie na zadna chyba do panow dolacze Bo co? Bo niemężata? To sie kurde ciesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Zawsze ktoś musi być pierwszy to ja zaczynam 1.verunia 2. 3. lidszu 4. 5. 6. 7. 8. nie wiem, gdzie się wpisać ale dopisze się tutaj: Lista atrakcyjnych inaczej mężatek: 1. Amalfi 2. daggulka 3. stukowa 4. galka 5. Dorcia 6. joola-lubi szóstkę 7.Malka - lubi liczbę 7 8. 9.Nefer (jest dziewiątką od urodzenia ) 10. 11. 12. 13. Anetina - bo uwielbia 13stkę to ja się wpiszę pod Verunią, żeby się taka samotna na tej liście nie czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No ruszyło się coś w temacie wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No ruszyło się coś w temacie wreszcie Myśle,że wpiasały się już wszystkie najatrakcyjniejsze inaczej........ i można zamknąć listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No ruszyło się coś w temacie wreszcie Myśle,że wpiasały się już wszystkie najatrakcyjniejsze inaczej........ i można zamknąć listę e no, e no...nic tu nie zamykamy,myslę,ze jesszce wiesci oliscie do wszystkich nie dotarły ... PR macie słaby kochani, oj słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.06.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To co.......... jeszcze ze dwie i moge zamykać liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 no dopieszesz mnie stuku do tej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 no dopieszesz mnie stuku do tej listy ulituj się i dopisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts