malaaga 14.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wpisuję się przyznać że niechcący znaleźliśmy wasz domek na żywo. Jechaliśmy akurat do nas ... a tu znana nam budowa! Oczywiście nie mogłam sobie odpuścić żeby się nie zatrzymać i popatrzeć - wykusz robi niesamowite wrażenie! Także jak nas widzieliście to dwa ludzie - małe w czarnej kurtce (ja) i wysokie w szarej bluzie (mąż) lub ktoś wam doniósł o gapiach wyciągających głowy przez płot - to my! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroLPaulinA 04.06.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dawno nie zaglądałam,a tu takie informacje:)nikt nam nie doniósł o ciekawskich:)wykusz jak dla nas jest główną atrakcją tego projektu więc cieszymy się,że się podoba:)może po weekendzie spłynie na mnie wena więc uzupełnię trochę dziennik:)pozdrawiam, paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts