Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja mam przysufitowe Orac Axxent i nie są one zbyt twarde, można je zarysować mocno wgniatając paznokciem. Zdecydowanie twardszy jest Orac Decor chociaż w sklepie nie sprawdzałam testu paznokcia. Jutro odbieram przypodłogówki Orac Axxent to będę mogła coś powiedzieć. Ich zakup to spontan więc nie wiem czy są twardsze niż te przysufitowe, bo nie oglądałam żadnych przypodłogówek w sklepach.

Witaj, ja juz listwy mam polozone:) Pytalam własciciela sklepu w ktorym zakupilam listwy ktore sa trwalsze i Pan odpowiedzial, ze obie wersje sa bardzo dobre. Ja potrzebowalam dosc szerokie listwy wiec wybralam listwy ORAC z duropolimeru. Kladzie sie je bardzo dobrze choc Pan ktory mi je zakladal musial zakupic sobie specjalna maszyne do ciecie pod katem 45st:) Ale oplacalo sie.

Pozdrawiam

jjanicka sklep w Luboniu, mają sztukaterię nmc i Orac.

tutaj masz adres z mapką dojazdu

http://www.salontapet.pl/kontakt_i.html

ale swoje zamawiałam na stronie www salonu tapet NINA z Dąbrowskiego - taniej i bez problemów z dostawą, bo w Luboniu chcieli jeszcze od mnie kasę za transport od producenta do ich hurtowni, jak dla mnie skandal!

przypodłogówki Orac Axxent są mega twarde, palec można sobie złamać, a nie zarysuje się paznokciem, próbowałam też ukruszyć brzeg i nie dałam rady.

witam wszystkich, ja właśnie się przymierzam do białych listw w przedpokoju i salonie, znalazłam takie na allegro, ale nie wiem czy one będą właściwe, bo na tym jeszcze się nie znam, sa mdf, gipsowe, ze styroduru...hm i czort wie jakie jeszcze, A KTÓRE WYBRAC?

z góry dzieki za odp

POZDRAWIAM WEENDY

http://images46.fotosik.pl/246/f6ca1c53d323f4afm.jpg

tapeta kupiona w LM za 60 zł. za rolkę, już nie pamiętam nazwy, a listwy są firmy Orac sx 155

szkoda, że mam tak małą sypialnię bo praktycznie tych listw nie będzie widać, ale odbije sobie na reszcie pomieszczeń :wink:

a podłoga to kronoorginal wiąz elegance

cieszę się, że się podoba :D