Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

my też chcemy i bedziemy miec białe - najlepiej taka zlamana biel, smietankowa :))) choc drzwi będa białe więc może jednak i listwy pomalujemy na biały taki jak drzwi żeby się nie rózniły...

a, tak z ciekawości z czego te listwy macie??? bo my planujemy takie sztukateryjne ze styroduru, czy czegoś podobnego, tez takie właśnie macie???

raffran ja tych listew już przykleiłem kilometry i żeby były śnieżnobiałe to je maluje bardzo trwałą emulsja akrylową.No chyba że klient zachce inny kolor.

My je malowalismy wlasnie dlatego,zeby nie byly takie snieznobiale,czy nawet biale.

Wprosiłam się do Twojej galerii :oops: super zdjęcia i PIĘKNE masz drzwi - można zapytać skąd? One są właśnie w takiej złamanej bieli czy to tylko tak na zdjęciach wygląda? Jak dobieraliście kolor listew żeby pasował? Kupowaliście w tym samym miejscu?

Po to jest tak galeria.

Drzwi mamy z firmy Ronkowski z Koscierzyny w woj.pomorskiim.

Jak pewnie zwrocilas uwage dom wewnatrz jest bialy,ale to jest zludne wrazenie.Nic w tym domu nie jest biale,takze i drzwi.

Jesli chodzi o listwy to byly kupowane gdzie indziej i tak jak juz wczesniej pisalem malowane.

Przy projektowaniu domu,jak i przy dobieraniu kolorow korzystalismy z pomocy projektanta wnetrz.

Takie miałam właśnie silne podejrzenie że jakieś pomorskie :wink: te Twoje drzwi i za daleko mi do nich będzie :cry: Posłużą mi w każdym razie za inspirację :D

PS Zaczyna mi się coraz bardziej podobać nie-biała biel :p

No fakt daleko,ale moze faktycznie znajdziesz inspiracje http://www.ronkowski.gda.pl/ chociaz naszych nie znajdziesz w ich stalej ofercie,byly robione na specjalne zamowienie.No i nie da sie ukryc,ze i specjalnie uderzyly po kieszeni,ale naprawde warto bylo i tyle zaplacic i tyle czekac.