Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okap kuchenny z TV-przesadna fanaberia,czy-użyteczny gadżet?

mickey30

Recommended Posts

Witam,

Żona wierci dziurę w brzuchu-zakochała się w takim okapie(gdzieś wypatrzyła). Ja jestem na "nie".Wiadomo, że taki okap do najtańszych nie należy. Z drugiej strony-odpada nam kombinacja z telewizorem w kuchni(i zakup powyższego)-bo raczej nie ma na ten przedmiot za bardzo miejsca. Jak myślicie jak w rzeczywistości sprawdza się takie urządznie-okap z tv.-tzw. "wash'n go" :wink:

Jak to naprawdę funkcjonuje? Co sądzicie o takich sprzętach z gadżetami? Ściema?Da się na tym oglądać tv podczas smażenia? :D I czy spełnia dobrze podstawową funkcję - pochłanianie zapachów..... Za wszelkie odpowiedzi z góry dzięki :)

Pozdrawiam,

nie lubię 2w1 .. pralko-suszarka, video z TV, szampon z odżywką ...

Jakoś sobie nie wyobrażam jak patrzę na swój okap w kuchni...fuj...

Na tv zrobiliśmy miejsce w zabudowie g-k w kuchni :)ten kwadracik na górze - pomysł małża :) :

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZthwxRnDVI/AAAAAAAAA4c/zVxRlqBoymE/s512/IMG_1016.JPG

Ja miałam TV w kuchni (małe LCD) - fajna sprawa szczególnie gdy malutkie dzieci pójdą spać a w nocy zaczyna się rytuał nocnego gotowania :roll:

Trochę żałuję, że w domu nie wyprowadziłam instalacji pod TV w kuchni :roll:

no ja właśnie napisałam dla elektryka, gdzie w kuchni chce mieć kabel antenowy :D

całe życie toczy się u nas kuchnia, salon, podwórko

więc ... w kuchni tv i najchętniej komputer :D

telewizor w kuchni - OK, choć nie mam i nie zamierzam. jak kto lubi.

telewizor w kuchni połączony z okapem - przesada. dwa urządzenia - podwójna awaryjność. bez sensu trochę, takie proszenie się o kłopoty na własne życzenie.

poza tym, jak mawiała babcia któregoś forumowicza - jeżeli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego... czy jakoś tak :wink: