mickey30 05.05.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, Żona wierci dziurę w brzuchu-zakochała się w takim okapie(gdzieś wypatrzyła). Ja jestem na "nie".Wiadomo, że taki okap do najtańszych nie należy. Z drugiej strony-odpada nam kombinacja z telewizorem w kuchni(i zakup powyższego)-bo raczej nie ma na ten przedmiot za bardzo miejsca. Jak myślicie jak w rzeczywistości sprawdza się takie urządznie-okap z tv.-tzw. "wash'n go" Jak to naprawdę funkcjonuje? Co sądzicie o takich sprzętach z gadżetami? Ściema?Da się na tym oglądać tv podczas smażenia? I czy spełnia dobrze podstawową funkcję - pochłanianie zapachów..... Za wszelkie odpowiedzi z góry dzięki Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 nie lubię 2w1 .. pralko-suszarka, video z TV, szampon z odżywką ... Jakoś sobie nie wyobrażam jak patrzę na swój okap w kuchni...fuj... Na tv zrobiliśmy miejsce w zabudowie g-k w kuchni :)ten kwadracik na górze - pomysł małża : http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZthwxRnDVI/AAAAAAAAA4c/zVxRlqBoymE/s512/IMG_1016.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 06.05.2009 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W dobie telewizorów LCD chyba łatwiej i taniej jest powiesić telewizor na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 06.05.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wg mnie to przesada po co w ogóle w kuchni tv? mamy 1 w salonie i oglądamy go "wyłączonego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja miałam TV w kuchni (małe LCD) - fajna sprawa szczególnie gdy malutkie dzieci pójdą spać a w nocy zaczyna się rytuał nocnego gotowania Trochę żałuję, że w domu nie wyprowadziłam instalacji pod TV w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja miałam TV w kuchni (małe LCD) - fajna sprawa szczególnie gdy malutkie dzieci pójdą spać a w nocy zaczyna się rytuał nocnego gotowania Trochę żałuję, że w domu nie wyprowadziłam instalacji pod TV w kuchni no ja właśnie napisałam dla elektryka, gdzie w kuchni chce mieć kabel antenowy całe życie toczy się u nas kuchnia, salon, podwórko więc ... w kuchni tv i najchętniej komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hmmmmmmmm , nawet nie pomyslałm o tym , żeby tv mieć w kuchni. Ale u mnie będzie otwarta na salon ,Ja szczególnie jakos nie oglądam tv , ale gdybym miała zamkniętą kuchnie to pokusialbym się chyba o mały odbiornik przenośny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 06.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 My chyba będziemy mieć tv w kuchni - mam gniazdko antenowe i pozostaje nabyć tv.Wydaje mi się, oglądanie tv w okapie może być niewygodnie. Ja chciałam mieć tv w takim miejscy, żeby wygodnie oglądać siedząc przy stole - w okapie w tym wypadku w ogóle nie wchodził w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 u mnie wychodzi na to, że tv w kuchni będzie widoczne z tarasu bo z kuchni tv z salonu widzieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 telewizor w kuchni - OK, choć nie mam i nie zamierzam. jak kto lubi. telewizor w kuchni połączony z okapem - przesada. dwa urządzenia - podwójna awaryjność. bez sensu trochę, takie proszenie się o kłopoty na własne życzenie. poza tym, jak mawiała babcia któregoś forumowicza - jeżeli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego... czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. jakoś nie lubię gdy coś jest 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 07.05.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zwroccie uwage na to jakiej jakosci sa te telewizory czy monitory montowane w urzedzeniach typu lodowka czy okap ... bardzo marnej a doplaca sie za to na tyle duza kase ze taniej i lepiej bedzie kupic monitor LCD z tunerem tv albo maly telewizor i umiescic go na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts