aedi 06.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam wszystkich, chciałbym przestrzec wszystkich z korzystania z usług firmy TADEXIM z Kocka (producenta okien i drzwi) Okna jakie mi dostarczono (miesiąc po terminie) odbiegały zupełnie od tego co zamawiałem tzn. profil okienny był zupełnie inny, szyby w oknach bez gazu i jakichkolwiek certyfikatów, szprosy okienne maja przesunięcie względem siebie średnio jakieś 2-3 cm. Oczywiście wg. właściciela firmy wszystko jest w porządku i tylko się czepiam, po moich dalszych interwencjach stwierdził że mam pecha (szczyt chamstwa i bezczelności) Po moim dalszym dochodzeniu swoich racji, dowiedziałem się że proceder z profilami i szybami uprawiany jest od dłuższego czasu tzn. inne profile i szyby są wyceniane, a co innego jest produkowane. Proponuje wszystkim zainteresowanym zmiana stolarki w domu omijanie tej firmy dalekim łukiem, a tym którzy skorzystali sprawdzenie wszystkich tych rzeczy o których pisałem, bo na pewno u państwa jest podobna sytuacja. NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 06.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 idziesz z tym do sądu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 06.05.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 idziesz z tym do sądu ? po co? zeby tulac sie po sadach? w lublinie obok dworca stoja chlopcy zza buga oni znaja tryb przyspieszony. bedzie tanio i szybko. oczywiscie kazdy robi z nimi interesy na wlasny rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aedi 06.05.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 idziesz z tym do sądu ? Na razie nie mogę iść z tym do sądu ponieważ nie mogę doprosić się faktury, więc wygląda to tak jakbym okna wyprodukował sobie sam i sam sobie je wstawił.Więc kogo mam do sądu pozwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 06.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 na początek wyślij do nich pismo z żądaniem zaległej faktury i do wiadomości Urzędu Skarbowego..... powinno pomóc.....rozumiem, że masz potwierdzenia zapłaty za te okna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 06.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Współczuję... Czy producenci stolarki drewnianej z woj. lubelskiego to sami partacze? Miałam ogromne problemy z producentem drzwi z Biłgoraja - po roku przepychanek zabrali to badziewie i oddali kasę- ale ile nerwów zjadłam to moje. A teraz pozostał do naprawy porozbijany tynk i 6 tygodni w syfie w oczekiwaniu na nowe drzwi. Też zastanawiam się nad "reklamą" tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts