Arturo333 06.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Szanowni Forumowicze,czy ceny za materiał:-siatka 1,50 czc przekrój 2,1/3,1(s)- 10 zł netto-słupki z rury- 22 zł nettodrut naciągowy 0,50 zł m/b nettosą na zwykłym poziomie?Może ktoś z Państwa w okolicach Olsztyna zna lepsze?Pozdrawiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reggi 19.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam serdecznie ja jak robilem ogrodzenie sowjej posesji to korzystałem z usług firmy działającej w Zamościu przy ulicy Lipskiej bardzo dobre ceny nie pamiętam nazwy ale chyba posiadaja swoj sklep internetowy i z tego co pamietam to wyslka na cala Polske a ceny bardzo konkurencyjne bo oplacilo mi sie kupic ogrodzenie i zapłacic za transport a i tak było duzao taniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts