kwiatkowska 06.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jak tu sobie z nią poradzić kiedy w studni zaczyna brakować wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flexus 06.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wykopać (wywiercić) drugą głębszą. Wiem, że to banał, ale innej rady nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 06.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wykopać (wywiercić) drugą głębszą. Wiem, że to banał, ale innej rady nie ma. Jak to nie ma? Można nalać z wodociągu lub innej studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flexus 06.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wykopać (wywiercić) drugą głębszą. Wiem, że to banał, ale innej rady nie ma. Jak to nie ma? Można nalać z wodociągu lub innej studni Genialne! Że też ja na to nie wpadlem? Człowiek całe życie się łuczy. Pozdrawiam Flexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hej, nie żołądkuj się mnie się odpowiedź podobała W sumie na takie pytanie inna być nie mogła Można jeszcze mineralną w sklepie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A łuczyć się warto, oj warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts