michkas 06.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, Mam dwa pytania odnośnie ogrodzeń z imitacji klinkieru: a) czy ktoś ma /użytkuje / jak to wygląda w praktyceb) jak montować elementy kute np furtkę tzn czy najpierw furtka i do tego dostawiać gotowe elementy czy najpierw elementy a potem dopasowywać furtkę. Może ktoś mógłby mi polecić kogoś z okolic Legionowo/Warszawa Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 06.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zobacz TU: http://www.stal-bet.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 07.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Google to podstawa, musisz poszukać samemuTak na szybko znalazłem TO i TO.Producentów jest wielu i dystrybutorów też coraz więcej.Właśnie jestem na etapie przygotowań do stawiania płotu. Słupki prefabrykowane potraktowałem jako ciekawostkę bo ciekawe to rozwiązanie, na pewno tanie, stosunkowo nowe ale jest to beton malowany. Podstawowe pytanie co się będzie działo po kilku latach z farbą. Wybrałem klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Podnoszę wątek,może teraz ktoś się może wypowiedzieć na temat takich ogrodzeń, jak się sprawują, wyglądają itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 25.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam, Mam dwa pytania odnośnie ogrodzeń z imitacji klinkieru: a) czy ktoś ma /użytkuje / jak to wygląda w praktyce b) jak montować elementy kute np furtkę tzn czy najpierw furtka i do tego dostawiać gotowe elementy czy najpierw elementy a potem dopasowywać furtkę. Może ktoś mógłby mi polecić kogoś z okolic Legionowo/Warszawa Michał Lepiej najpierw budowlanka, a później furtka i przęsła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 30.01.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Podnoszę temat, trochę czasu już upłynęło może ktoś się podzielić doświadczeniem w użytkowaniu takiego ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 05.02.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nikt nie ma takiego ogrodzenia? Niemożliwe.Wielu producentów chwali się fotkami na swoich stronach. Coś gdzieś wyczytałem,że na ekspozycji stoi 10 lat i nic się nie dzieje, choć 10 lat to niedużo.Jak będę miał dowody ,że wytrzymie 40 lat to może się zdecyduje tak jak na dachówkę betonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 10.02.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Imitacja klinkieru? Zwiedziłam dużo dzielnic z domami i ogrodzeniami... widziałam imitację klinkieru jako płytki i jako jakiś podobny do klinkieru plastik. Ja bym czegoś takiego sobie nie zrobiła i też bym nie polecała. Po co imitować klinkier? Albo się robi z klinkieru bo wtedy ma te właściwości co klinkier, albo z czego innego. Takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valar 12.02.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pewnie podstawowym argumentem za takim ogrodzeniem jest niższa cena. Stawiając 2 m. ogrodzenia różnica nie będzie duża, ale im więcej metrów tym różnica staje się konkretnym argumentem. Można postawić zwykły płot betonowy, ale jego wygląd wizualny to już inna bajka. Swoją drogą też chętnie bym się dowiedział jak imitacja klinkieru się sprawdza, bo za jakiś czas czeka mnie wymiana ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 12.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Valar: zależy od tego jakich składników do zrobienia ktoś użył (cement, wypełniacze, chemia, pigmenty...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 05.08.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) byle był dobrej jakości a nie "jaka tam podróba" i w żadnym wypadku gotowe zaprawy bo to zasadniczo syf malaria jest. Chętnym mogę dać na nie przepis... Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts