adzialo 06.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W projekcie mam słupy metalowe 200mm i belki dwuteowwe 240, chciałbym zastosować żelbetowe jakiej użyc wielkości słupów i jaki zrobić podciąg, wymiary plus zbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W projekcie mam słupy metalowe 200mm i belki dwuteowwe 240, chciałbym zastosować żelbetowe jakiej użyc wielkości słupów i jaki zrobić podciąg, wymiary plus zbrojenie. Zleć konstruktorowi wykonanie stosownych zmian w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 06.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W projekcie mam słupy metalowe 200mm i belki dwuteowwe 240, chciałbym zastosować żelbetowe jakiej użyc wielkości słupów i jaki zrobić podciąg, wymiary plus zbrojenie. takie jakie zaprojektuje Ci projektant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts