mada83 06.05.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam. Czy ktoś budował albo buduje "Dom w gaju" z pracowni Archonu. Jestem bardzo zainteresowana tym projektem ale chciała bym zobaczyć jak wygląda w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 08.05.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ponawiam pytanie. Czy buduje ktoś dom w gaju albo bardzo podobny dom pod klonami z archonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 30.05.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam. Poszukuje kogoś kto budował lub buduje "Dom w Gaju" lub "Dom pod klonami" z pracowni Archonu. Są to bardzo podobne domki. Ja zamierzam budować dom w gaju, jednak mam troszkę wątpliwości dlatego bardzo chciałabym zobaczyć jakieś zdjęcia tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 19.06.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Wygląda na to, że jednak nikt nie buduje gaiku Szkoda, miałam nadzieję, że spotkam tu bratnią duszyczkę. Trudno, może jeszcze ktoś się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts