jarkotowa 06.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pamiętam z tego działu, że niektórzy rozważali pozostawienie otwartej przestrzeni pod samą więźbę/zrobienie antresoli. Chyba Gagata brała coś takiego pod uwagę. Planuję podobne rozwiązanie - częściowe pozostawienie otwartej przestrzeni. Mój dom jest z bali.Jeśli ktoś tak ma i może się pochwalić fotkami to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 07.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Może tutaj coś znajdziesz http://forum.muratordom.pl/pustka-nad-salonem-za-i-przeciw,t137945-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 U mnie tak będzie - ale jeszcze stan surowy bardzo otwarty - bez dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 12.05.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To rzeczywiście "bardzo otwarty". Ja planuję "antresolę", która bardziej będzie przypominała kładkę/mostek. Wyobraź sobie prostokątny dom, który w poprzek, na wylot, przecina sień. Po prawej i po lewej stronie będą pokoje połączone między sobą właśnie "mostkiem" szerokości chyba 2m (dokładnie jeszcze nie mierzyłam). Wejście na górę jest z sieni, prosto na "mostek", z którego będzie widoczna sień. Na górze będzie okrągły świetlik, który dzięki otwartej przestrzeni będzie odrobinę doświetlał sień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wyobraziłam sobie -aale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts