wyspa 05.05.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzięki za odpowiedź, powiem szczerze, że zanim zadałam pytanie i zanim wybiorę się już konkretnie do szkółki, przejrzałam na szybko ofertę na allegro i tam takie właśnie szczepione na 120 kuliste znalazłam, a że było takich ofert kilka pomyślałam, że to jakaś norma.. Te drzewka chcę dać po jednej stronie - szerokość działki to jakieś 35 metrów , przy czym szpaler ten biegł by jakoś tak w 2/3 ( łukiem od bramki do domu - początkowo gdzieś z 8 metrów od strony podjazdu wchodząc wgłąb w kierunku wejścia do domu) Generalnie działkę mam podzieloną na dwie prawie równe części (niestety takie były warunki zabudowy) i na ten przód kompletnie nie mam pomysłu - na razie jest goły prawie zupełnie, przy drodze wewnętrznej ale zawsze... płot od frontu mamy drewniany, cholernie długi podjazd w fazie planów... chciałam jednak zacząć wyznaczać ścieżkę choćby poprzez roślinność. No nie wiem czy to się kupy w ogóle trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts