magdaCIESZYN 07.05.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jestem zainteresowana zakupem tego odkurzacza, czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem? prosze o spostrzeżenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jest juz watek o tym.Masz na mysli sv1802 lub 1902? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Tu było: http://forum.muratordom.pl/parownica-karcher,t150807.htm?highlight=parownica Też mam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 07.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 tak czytałam ten wątek, ale generalnie wiecej było o parownicach. jestem w przyszłym tyg. umówiona z p anią z karchera na pokaz no i wtedy zobaczymy. tym bardziej, że jeszcze dużo zakamarków, gdzie bedzie mozna zobaczyć popisy odkurzacza-parownicy. jeśli chodzi o model to jeszcze się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ciekawa jestem ceny i przydatności urządzenia (sprawdzonejprzez Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Sv1902 kosztuje w Internecie okolo 2000zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 08.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jak tylko coś bede wiedzieć to dam znać, w karcherze w cieszynie model tańszy to 2050 a drozszy 2300; i będę jeszcze negocjować jesli transakcja dojdzie do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 19.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no więc jakiś czas temu kupiłam karchera, ten tańszy model. pytałam tez o 1902 ale sprzedawca mi go od razu odradził ze względu na awaryjność. więc odkurzacz w ruch, siłę ssania ma 5 stopniową i czuć, że odkurza kilka przystawek do czyszczenia. najlepsze jest czyszczenie parą. fakt na fugach widać różnicę, sprawdziłam to w stary mieszkaniu. czyściłam też okna i tez całkiem nieźle ale trzeba ręcznikiem papierowym doczyścić smugi. jest trochę cięzki, ale nia mam zamiaru go nosić. ma filtr wodny i widać cały syf, który w nim zostaje o zgrozo.. można równocześnie czyścic para i zasysać bród. jestem jak narazie zadowolona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 MagdaCieszyn, a ktory wybralas, bo ja wlasnie chce kupic sv1902 Myjesz nim ramy okna czy tylko szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 20.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 wybrałam model 1802, tak jak pisałam sprzedawca odradzał model 1902 i to samo czytałam na ceneo. z tego co wiem różnica miedzy tymi odkurzaczami to pojemnik na parę.myłam okna i plastikowe ramy. mam jeszcze pozostałości po brudzie budowlanym i radził sobie całkiem nieżle, lecz trzeba smugi wyczyścić ręcznikiem papierowym. dzisiaj odkurzałam i czyściłam parą auto. no i całkiem nieżle. cały syf zostaje i filtrze wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ale te dwa modele roznia sie tylko tym dodatkowym zbiornikiem, niczym wiecej.Co Ci powiedzial sprzedawca, dlaczego ten model jest lepszy?Pytam, bo musze koniecznie podjac decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 23.05.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 sprzedawca mówił o duzej awaryjnośco modelu 1902, przede wszystkim chodzi o rurkę, która doprowadza parę. miał 2 sprzedane odkurzacze z tego jeden do reklamacji. od razu mi go odradził. podobne są opinie na ceneo, sprawdz sobie. sprzedawca prowadzi serwis karchera, wiec wie co mówi.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wiem, wiem. Sprawdzalam. Ale tak, jak napialam one roznia sie tylko dodatkowym zbiornikiem na wode. Czy w sv1802 rura sie nie psuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 23.05.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 mam nadzieję, ze nie i nic złego o tym odkurzaczu nie słyszałam. jesli uzywasz pary i masz przekrzywiona rurę, to czuć róznicę, uzywałam 1802 dopiero 3 razy, fajny jest na kropki po farbie, konkretne uderzenie para i nie ma sladu. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Juz kupilam. Bedzie w nastepnym tygodniu. Zobaczymy. Mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 23.05.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no to jesteś błyskawica, jak juz bedziesz posiadaczką odkurzacza napisz swoje wrażenia. pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Blyskawica Zastanawiam sie chyba ze dwa miesiace. Oczywiscie, ze podziele sie wrazeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 20.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Blyskawica Zastanawiam sie chyba ze dwa miesiace. Oczywiscie, ze podziele sie wrazeniami. ellaj czekam na Twoją opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.08.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Odswiezylam dwa dywany u mamy w domu. Rzeczywiscie efekt bylo widac.Pozniej poszlam do siebie, zeby umyc plytki w salonie, ale nie wymienilam wody i troche mi sie rozmazywal brud.Sprobowalam tylko w jednym miejscu. Nacisnelam pare i odkurzanie, no niby dobrze.Ale tak jakos nie wiem...Nie mialam czasu na kolejne proby. Nie bardzo wiem, jak zabrac sie za lazienke, okna. Musza wszystko przecwiczyc, ale jak bede miala czas.Teraz bede w domu dopiero pod koniec wakacji i chyba umyje lazienki i salon normalnie. Bedzie szybciej. Mysle, ze jak juz sie oswoje i bede wiedziala, ktory przycisk i nakladka do czego, to bedzie super. Na razie za duzo czasu mi to zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ellaj, no i jak sprawuje się to urządzenie. Mnie mój gres polerowany już naprawdę wykańcza. Warto zainwestować w coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts