Hauptmann 07.05.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Poradżcie. Od mniej więcej mam ocieploną chałupkę 12 styropianem i zasmarowaną szpachtelmasą na biało. wygląda nieźle nawet bez tynku. jak długo dom może tak stać bez uszczerbku dla ścian, izolacji cieplnej i przyszłej kondycji chałupki? znajomy ma podobnie i mówi, że nie będzie inwestował w tynk, bo w jego opinii to wystarczy. mam wątpliwości. będę wdzięczny za poradę. w najczęsniej zadawanych pytaniach tego wątku nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mój teść ma tak wykończoną elewację już nie pamiętam jak długo - i teoretycznie nic się nie dzieje ... - ale - wszystko zależy od gustów - pieniędzy , smaku oraz wyczucia estetycznego - co się komu podoba ... U mnie osobiście tynk na elewacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 07.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zostaw tak, będzie wyglądało zaje...cie Jak zasmarowane szpachtelmasą to wytrzyma ze 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hauptmann 07.05.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Pytanie do fachowców czy bez tynku chałupka nie ucierpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie. Jedyne co ucierpi to Twoje wyczucie "smaku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Tesc tak ma z 6-7 lat i nie widac nic niepokojacego My z rok tak mamy i jak w koncu zakonczymy inne sprawy to moze na jakis kolor sie zdecydujemy. Na razie nie chce mi sie nawet do tego zabierac a nie wyglada jakos tragiocznie z jasnym klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 07.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 U rodziców stało tak ze 8 wiosen i bez problemu - niedawno otynkowaliJa tam mam głęboko w szacownej tynk. Wyszlifuje sobie klej - będzie jak pupeńka niemowlaczka na to farba elewacyjna i jest cacy. Zresztą w okolicy wszyscy tak robią od n-1 lat i jest okPozdrawiam i życzę udanej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts