Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

krew 0Rh+ potrzebna w Warszawie

kadra

Recommended Posts

Kochani forumowicze dostałam prośbę z pierwszej ręki wiec przekazuję gdzie mogę - potrzebna jest krew O Rh+ dla 22 letniej dziewczyny (białaczka), najlepiej oddawać na Saskiej 65, w Warszawie,

chodzi o oddawanie wyłącznie płytek O Rh+

jeżeli możecie pomóżcie - chętnych proszę o kontakt na priv- to przekażę bezpośredniego maila do osoby zainteresowanej - dobrze byłoby oddawać tą krew powołując sie na nazwisko chorej.

Serdecznie dziekuję, nie muszę pisać kto i jak bardzo będzie wdzięczny:)

pozdrawiam

k

wielkie dzięki abromba, już się tam wpasowałam, a i z listy skorzystałam - mam nadzieję, że uczestnicy wątku nie będą mi mieli za złe...

Nefer - dzięki za odp. Potwierdzono mi, ze oddawać można w całej Polsce, ale trzeba zgłosić dla kogo się oddaje. Wtedy dostaje się zaświadczenie, że została oddana krew dla konkretnej osoby i wtedy ta osoba ma pierwszeństwo do krwi danej grupy, gdy trafi się dawca na miejscu (w województwie mazowieckim).

A jeśli dostarczyć skan tego zaświadczenia do szpitala, w którym leży dziewczyna jest szansa na dotransportowanie tej krwi dla niej...(oczywiscie chętnych cały czas zapraszam na priv - podam szczegóły)

rety jakie to trudne...

Dziękuje wszystkim

buzia

K