Erol 1 07.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Cześć,Rura z wodą (fi90) przebiega w odległości 60 m od mojego domu. Wykopałem rów wprowadziłem rurę (fi 40) i teraz chciałem to wszystko podłączyć. Jakie muszę kupić materiały, żeby przyłącz był kompletny i został odebrany przez PUK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Projekt już oczywiście masz ? Tam powinieneś mieć wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 I oczywiście wcinki do rury sam nie możesz zrobić - wykonawcę już masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 07.05.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Projekt mam, wykonawce też. Chcę się dowiedziec czy aby wykonawca nie chce mnie naciagnąć na jakieś dodatkowe urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A jakież to urządzenia wykonawca zaordynował ? - przecież w projekcie wszystko musi być wyszczególnione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 07.05.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nawiertka i zawór, obudowa i kaseta, wodomierz i konsola, jakaś listwa, jakis filtr?, zawary i kolanka to oczywiste. To na ok.600zł wycenił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nawiertka i zawór, obudowa i kaseta, wodomierz i konsola, jakaś listwa, jakis filtr?, zawary i kolanka to oczywiste. To na ok.600zł wycenił. Przyłącze pomiarowe będzie w studzience wodomierzowej czy w budynku ? Jak w budynku to jeszcze brakuje reduktora i zaworu przeciwskażeniowego - wspomnij o tym swojemu wykonawcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts