Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agregat prądotwórczy-NIEAKTUALNE

Recommended Posts

Witam.

Sprzedam agregat który kupiłem 2 lata temu. Potrzebny był mi na budowę, lecz okazało sie że podłączono mi szybko prąd, więc urządzenie okazało się zbędne.

Był używany ok. pól godziny w ramach testu.

Jest całkowicie sprawny.

Dane techniczne:

Moc maksymalna : 2,8 kW

Moc znamionowa : 2,5 kW

Moc silnika : 4,8 kW ( 6,5 KM )

Napięcie wyjściowe : sila 400V (380V) + 230V + dodatkowe 12VDC

Pojemność baku : okolo 15 litrów

Paliwo : benzyna => 95 oktanów

Zużycie paliwa min. 1 litr na godzinę

Wielkość : 60 x 45 x 45cm

Waga : okolo 43 kg

Pojemnośc miski olejowej silnika : 0,6 litra ( olej 15 W 40)

Generator posiada woltomierz, lampke kontrolka, 2 wyjscia napięcia zarówno 230V jak i 400V oraz jest napedzany silnikiem czterosuwowym o mocy 6,5 KM.

W agregacie sa 3 typowe gniazda wyjściowe 230V ( z osłoną klapką ) oraz jedno gniazdo 400V ( czerwone ), bezpiecznik , woltomierz, kontrolka pracy oraz przycisk gaszenia silnika. Moc znamionowa 2500W mamy na gniezdzie silowym 400V natomiast dodatkowe wyjscie 230V ma obciazalnosc 1/3 mocy znamionowej.

Moc agregatu zawsze podawana jest jako łączna czyli na wszystkie gniazda 230V i 400V razem

Rozruch agregatu typowy - ręczny linką.

Odbiór osobisty w Młochowie k/Nadarzyna, lub mogę podwieźć agregat we wskazane miejsce.

CENA 900 PLN

tel. 503-083-048

• 2 weeks później...