MariuszT 09.04.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Witam.Czy może być zastosowana folia izolacyjna zamiast paroprzepuszczalnej(koszt) przy zastosowaniu szczeliny 3 cm pod pełnym deskowaniem na którym jest papa i gont bitumiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2002 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Ale w ktorym miejscu chcesz ja zastosowac?. Na deskowaniu?Przeciez role folii spelnia na deskowaniu papa i gont bitumiczny. Wiec jesli pod papa na deskowaniu to niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszT 10.04.2002 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Pitbull-Chodzi mi o folie na wełnie mineralnej od strony desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 10.04.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 W tej sytuacji nie dajesz żadnej folii na wełnę. Pod wełnę od strony pomieszczenia tak (niektórzy twierdzą, że tylko w pomieszczeniach mokrych jak łazienka i kuchnia)koniecznie paroizolacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2002 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Tak jak empi podal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszT 10.04.2002 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Czyli mogę dać folię izolacyjną od środka między nidą a wełną, a między deskami a wełną zostawić szczelinę ok.3 cm bez żadnej folii.Dobrze, a jak położe jednak folie izolacyjną na wełnie żeby ochronić wełnę np. od kurzu to co może się dziać z wełną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Rozmieszczenie jak podales.Para wodna z wnetrza moze sie skraplac na wewnetrznej powierzchni folii i powodowac zawilgocenie welny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts