lola 20.11.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Nie wiem jak inni, ale ja strasznie ucieszyłam się z Boba. A mój 4 letni synek to mało zapasci nie dostał. Wiem,że cześć forumowiczów moze tego nie zrozumieć, ale to jest taka bajak TOP - zwłaszcza dla małych chłopców majsterkowiczów. W przedszkolu u mojego synka, kazdy chłopczyk chciałby mieć jakąś zabaweczkę- maszyne z Boba. Notabene nieźle kosztują. Oryginalny walec lub dźwig jest po około 100 zł.W kazdym bądź razie moje dziecko strasznie utozsamia sie z tym Bobem, zwłaszcza gdy znajdziemy się z nim na naszej budowie.Dziekuje za płytke. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.11.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Masz rację - mam znajomych - ich synowie za Bobem Budowniczym w ogień. Podaruję im płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Jeszcze nie sprawdzałem co jest na płytce, ale znając miłość mojego wnuka do Boba - super sprawa. Dziękuję w imieniu Jurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Nie wiem o czym mowicie,bo nie mam jeszcze Muratora,ale jeśli,jest tam dołączony Bob.....w jakiejkolwiek formie ,to dziecko się bardzo ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.11.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 mój mały wczoraj nie dał się oderwać od komputera. Kolejny fan Boba budowniczego....Pomysł na płytkę świetny dla młodych budowniczych, z pewnością bardziej do wykorzystania niż płyta z kolejnymi projektami gotowymi...Podziękowania dla Redakcji w imieniu Małych budowniczych. nasze dzieci też uczestniczą emocjonalnie w naszych budowach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 21.11.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Mój Miś nie ogląda niczego innego. Każdy dzień zaczyna bądź kończy z Bobem Budowniczym. Z niecierpliwością czekam na swój numer Muratora. jak zwyle PRENUMERATORZY PÓŹNIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 No jest, Bob. I łazienki. Wreszcie urozmaicone style i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.11.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 A ja wczoraj kupiłem sobie Muratora w realu (M1) w Czeladzi. Płytki dostaje się w depozycie i jakie było moje zdziwienie gdy dostałem płytkę z reklamą PSB. Musiałem stracić pół godziny aby w końcu obsługa sklepu mogła wysłuchać o co mi chodzi. Stwierdzili że jak mi się płytka nie podoba to mogę oddać czasopismo i zwrócą mi pieniądze. Oddałem ale strasznie mnie to wkurzyło. Czy ludzie myślą że wszyscy muszą poświęcać swój czas na domaganie się tego za co zapłacili? Szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kaj 21.11.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 [To i tak lepsze niz prenumerata, ja jeszcze nie mam swojego "Muratora choć zapłaciłem za niego 11 miesięcy temu... Kto to jest Bob???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.11.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Bajka. Rzeczywiście maluchy go uwielbiają. Ja mam córkę 4 latka. Boba strasznie lubi. Myślałam, że jeszcze jest za mała i nie będzie umiała grać. Strasznie się pomyliłam. świetny pomysł. Bomba gwiazdkowa.Dzięki za płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 A to się moja młodsza córcia ucieszy uwielbia Boba i majsterkowanie ale jeszcze sobie poczekamy bo mamy prenumeratę Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.11.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Bob jest super. Redakcjo dzieci czekają na dalsze prezenty!! Może Roszpunka Budowlanka? A tak serio - prezent naprawdę super. Skutek jest jednak taki, że dziecko wywala mnie z komputera i nie mogę spędzać na forum tyle czasu ile bym chciałą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 mój jeszcze nie dotarł do mnie więc jeszcze mam spokój ale moje dziewczyny juz zacierją rece i czekają z utęsknieniem na Muratora choć raza nie jestem osamotniona. Może w końcu mnie zrozumieją że się niecierpliwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.11.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Mnie też Bob ucieszył (i moją córeczkę-ją pewnie bardziej). Kaj - zadzwoń doMuratora, to Ci przyślą awaryjnie. Do mnie też raz na dwa lata nie dochodzi - myślę, że poczta kradnie, a może zwykła pomyłka przy wysyłce-jesteśmy tylko ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 24.11.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Powiedzcie mi proszę, czy tego boba da się uruchomić pod linuxem? Bo na naszym kompie jest tylko linux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 24.11.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 niestety nie... to jest program pod Windows 95/98...... pozdrawiam web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 mój Mały 3-latek również ucieszył się bardzo siedział przez komputerem a ja w spokojności mogłam przejrzeć "muratora"....no nie do końca w spokojności bo zawiesił się z 3 razy w ciągu pół godziny czy to wadliwa płytka czy mój komputer szwankuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.11.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 U mnie też się zawiesza, ale powodem tego jest chyba zbyt zawalony komputer. Muszę sobie zwiększyć pamięć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.11.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 I do mnie w końcu dotarł BOB - mój mały się strasznie cieszył..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 hmm to ja nie wiedziałam ze ten Bob taki dobry , zaraz sama włącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts