Aga J.G 26.11.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 i u mnie tez sie zawiesza widac nie jestem sama. pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 27.11.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Miałem przez chwilę problem żeby uruchomic go pod XP (krzyczał o jakies kodeki i straszliwie się wieszał), ale teraz już działa. Nie dopuściłem dzieciaka do kompa - sam spędziłem wieczór z Bobem. Chyba nie jestem dobrym ojcem...Kurcze! Dziś się poprawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 27.11.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 U mnie nie było problemów z instalacją i się nie zawiesza........za to podobnie jak przedmówca.......grałam...mąż grał.......a potem synka uczyliśmy Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rokas 27.11.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Rewelacja. Od poniedziałku mój 4 letni syn buduje z Bobem i trudno go oderwać od komputera, chyba będę musiał kupić drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 27.11.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 A ja swojemu jeszcze Boba nie pokazałem.... Boję się , że jak się do niego dorwie, to koniec mojego dostępu do kompa. Wolę, kiedy siedzi i kombinuje maszynki z Lego Technics (ma 3,5roku).Szkoda tylko, że gierka zmienia trwale rozdzielczość monitora, nie daje się przerwać lub zminimalizować i w dodatku trwale zmienia konfigurację systemu (powrót "palpacyjny"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.11.2003 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Miałem przez chwilę problem żeby uruchomic go pod XP (krzyczał o jakies kodeki i straszliwie się wieszał), ale teraz już działa. Nie dopuściłem dzieciaka do kompa - sam spędziłem wieczór z Bobem. Chyba nie jestem dobrym ojcem... Kurcze! Dziś się poprawię! ja też ię przyznaję ... grałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.11.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 aha u mnie się nie zawiesza ale mam problemy z wyłączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 28.11.2003 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 A my jeszcze nie zajrzeliśmy do Boba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 29.11.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Dopiero dziś dopuściłam moje dziecię do kompa, bo chore Moja 4-latka Bobem była zachwycona, nawet nieźle sobie jak na nią radziła. Przez dwie godziny (no może trochę demonizuję) nie miałam dostępu do komputera. Ech, gdyby nie budowa, kupiłabym drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 29.11.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Szczęśliwi wszyscy, którzy odpaliliście płytkę..... do kc :też mamy xp i też woła o kodeki. jak sobie poradziłeś? aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 01.12.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 WitamJeśli chodzi o wychodzenie z gry to trzeba po prostu kliknąć na każdej planszy z napisami na zakończeniu i gra się szybko wyłączy (są 3 lub 4 plansze). z pozdrowieniami web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 01.12.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam My też mamy problem z "BOBEM" ( tzn ja i mój syn) podczas próby rozpoczęcia budowy mostu program przestaje działać i wraca do WINDOWSA. (2000) Zwiększyłem pamięć (384) , załadowałem najnowsze sterowniki do grafiki i ...... nic. Jezeli macie jakieś pomysły to prosimy o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.12.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 czasami mam takie same problemy jak Piotr. W czym rzecz?Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 01.12.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Płytka już chodzi. Dziecko szczęśliwe.Dzięki,Redakcjo,rośnie młode pokolenie muratorów(ja się cieszę,bo zostawiłam córce pół działki)aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 02.12.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Ja już wiem, dlaczego u mnie BOB nie działa prawidłowo, a ściślej, nie działa prawidłowo na tym komputerze, co mam WINDOWS 2000. Bo na WINDOWS 98 i Me działa dobrze. I TU JAK SIE WYDAJE JEST PIES POGRZEBANY. Na płycie, niestety to nie jest napisane, a wydaje się oczywiste, że jak na 98 działa to i na 2000 powinno. A tu guzik. Ktoś mi sprawdził u źródła BOB-a i tam jest wprost powiedziane, że gra BOB nie chodzi na W 2000. Mówię szkoda, w imieniu wszystkich dzieci, które mają w komputerze Windows 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 15.12.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 To niestety niektórzy mają pecha.Ale wiekszość "dzieci Muratora"; jeśli tak można nazwać nasze pociechy ma frajdę.I za to serdecznie całej Redakcji dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 28.12.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 jestem DUŻYM dzieckiem itez się ucieszyłem z Boba. wreszcie troche poczucia humoru i oderwania od codzienności . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góris 11.01.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 DUŻA PIĄTKA szkoda że u mnie nie chce chce ryknąć. Ale za tydzień robię format C:\ i musi wejść znaczy ruszyć Mój mały jest fanatykiem Boba nie mogę odpuścić Pzdr Góris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts