Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opinie na temat paneli podłogowych firmy KAINDL

leszekmiller

Recommended Posts

Ja mam chyba te same co asizo - kupowałam w OBI.

Jestem bardzo zadowolona, choć na początku bałam się jak bedzie sprawować się v-fuga, ale jets ok. Wybrałam te ze względu na kolor - chciałąm jasne, ale zodcieniem zimnym, popielatym, a nie żółtym i to były jedyne, które znalazłam. Uważam, że wyglądają bardzo porządnie, nie jak jakieś ,,tanie panele" a cena jest w sam raz. Problemów w użytkowaniu na razie żadnych. A i słyszałam też od jednego sprzedawcy (który ich w sprzedaży nie miał, więc nie zachwalał, żeby zarobić), że są o wiele lepsze od Classena z tej samej półki cenowej.

Ja mam chyba te same co asizo - kupowałam w OBI.

Jestem bardzo zadowolona, choć na początku bałam się jak bedzie sprawować się v-fuga, ale jets ok. Wybrałam te ze względu na kolor - chciałąm jasne, ale zodcieniem zimnym, popielatym, a nie żółtym i to były jedyne, które znalazłam. Uważam, że wyglądają bardzo porządnie, nie jak jakieś ,,tanie panele" a cena jest w sam raz. Problemów w użytkowaniu na razie żadnych. A i słyszałam też od jednego sprzedawcy (który ich w sprzedaży nie miał, więc nie zachwalał, żeby zarobić), że są o wiele lepsze od Classena z tej samej półki cenowej.

To ja mam jednak inne - u mnie najzwyklejsze, bez v-fugi. I tanie, chyba 30zł/m, czy coś około. Nie wiem, bo mój wykonawca sam wybierał i kupował.

• 4 weeks później...
Dziś kupilismy do sypialni panele Kaindl, z v- fugą,AC4, 30 lat gwarancji, kolor klon za ok 70 zł/m2(zobaczylismy dopiero póżniej że to klon, w opisie - bylismy pewni że to coś w stylu orzecha, dość ciemne z fakturą, naprawdę śliczne). Leżą już na podłodze. Wydają się naprawdę porządne ale co i jak będę wiedziała jak zaczniemy użytkować.

przeczytalem ten watek is prawdzilem co oferuje KAINDL ... no i znalzlem piekna wersje paneli Lapacho ( takowe planowalem kupic z classena ) .. pytanie gdzie takowe znajde we wroclawiu ? bo na zdjeciu katalogowym wygladaja super

http://www.kaindl.com/bdb/bdb_pics/flooring/low/D37641.jpg

nie moge znalezc tez parametrow tych paneli czyli klasy scieralnosci i grubosci

• 1 month później...
  • 3 weeks później...