leszekmiller 07.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam jeśli można to chciał bym aby osoby, które posiadają takie panele wyraziły opinię na ich temat: jakośćcenastosunek ceny do jakościtrawłośćitd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 07.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 u nas będzie Kaindl, ale położy się dopiero w przyszłym tygodniu, więc jeszcze nie moge nic o nim powiedzieć. Ale ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 U mnie są na całym poddaszu i w pokoju córki. Bez zastrzeżeń. I nie widać na nich kurzu ani śladów (mamy takie "dębowe deski" z fakturą drewna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 07.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a gdzie robiliscie zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 07.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 My kupowaliśmy w Myślenicach, niewielki sklep z podłogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Właśnie w sobote wertowalam net w poszukiwaniu opini , bo w naszym psb jest akurat promocja na te panele . Opinie znalazlam same pozytywne Także zakupimy orzech 8 mm ścieralnośc 4 za 27 z groszem za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 09.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja mam chyba te same co asizo - kupowałam w OBI. Jestem bardzo zadowolona, choć na początku bałam się jak bedzie sprawować się v-fuga, ale jets ok. Wybrałam te ze względu na kolor - chciałąm jasne, ale zodcieniem zimnym, popielatym, a nie żółtym i to były jedyne, które znalazłam. Uważam, że wyglądają bardzo porządnie, nie jak jakieś ,,tanie panele" a cena jest w sam raz. Problemów w użytkowaniu na razie żadnych. A i słyszałam też od jednego sprzedawcy (który ich w sprzedaży nie miał, więc nie zachwalał, żeby zarobić), że są o wiele lepsze od Classena z tej samej półki cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja mam chyba te same co asizo - kupowałam w OBI. Jestem bardzo zadowolona, choć na początku bałam się jak bedzie sprawować się v-fuga, ale jets ok. Wybrałam te ze względu na kolor - chciałąm jasne, ale zodcieniem zimnym, popielatym, a nie żółtym i to były jedyne, które znalazłam. Uważam, że wyglądają bardzo porządnie, nie jak jakieś ,,tanie panele" a cena jest w sam raz. Problemów w użytkowaniu na razie żadnych. A i słyszałam też od jednego sprzedawcy (który ich w sprzedaży nie miał, więc nie zachwalał, żeby zarobić), że są o wiele lepsze od Classena z tej samej półki cenowej. To ja mam jednak inne - u mnie najzwyklejsze, bez v-fugi. I tanie, chyba 30zł/m, czy coś około. Nie wiem, bo mój wykonawca sam wybierał i kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 09.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A to przepraszam - bo ja też mam dąb o strukturze starego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dziś kupilismy do sypialni panele Kaindl, z v- fugą,AC4, 30 lat gwarancji, kolor klon za ok 70 zł/m2(zobaczylismy dopiero póżniej że to klon, w opisie - bylismy pewni że to coś w stylu orzecha, dość ciemne z fakturą, naprawdę śliczne). Leżą już na podłodze. Wydają się naprawdę porządne ale co i jak będę wiedziała jak zaczniemy użytkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 03.06.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A mam do was jeszcze jedno pytanie dlaczego wybraliscie akurat KAINDLte panele (marka) sa raczej malo znane w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 04.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 przeczytalem ten watek is prawdzilem co oferuje KAINDL ... no i znalzlem piekna wersje paneli Lapacho ( takowe planowalem kupic z classena ) .. pytanie gdzie takowe znajde we wroclawiu ? bo na zdjeciu katalogowym wygladaja super http://www.kaindl.com/bdb/bdb_pics/flooring/low/D37641.jpg nie moge znalezc tez parametrow tych paneli czyli klasy scieralnosci i grubosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 05.06.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Super, jak slysze same pozytywy Mozecie wrzucic jakas fotke? fajne maja kolory? jak wygladaja po ulozeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 07.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja już wrzucałam w innym wątku, ale moge powtórzyc:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd7c9837bbcff8a2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaiwa 09.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Gdzie na Śląsku można obejrzeć i kupic te panele.W Obi niestety wybór jest niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 14.07.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 na slasku to bedzie tomar parix ultra oman fago to sa ze śląska firmy a odnosnie info paneli to najlepiej wpisac kaindl w google http://www.traffic-blachy.pl/images/k_classic.jpg tutaj o scieralnosci itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaiwa 15.07.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 31.07.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A gdzie te panele można dostać w kujawsko-pomorskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 31.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ja już wrzucałam w innym wątku, ale moge powtórzyc: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd7c9837bbcff8a2.html Ineso, na moim monitorze one wyglądaja jak buk. Nie masz może lepszego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 01.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 kaszak - postaram się zrobić i wkleić jak najszybciej, ale nie obiecuję kiedy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts