Robert Kielce 07.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jestem stolarzem i posiadam wolny czas na wykonanie zleceń w zakresieschody meble kuchenne MDF drewnozabudowy szafy meble z drewna inne realizacje w drewnie duże doświadczenie w indywidualnych projektach Mam brata który również profesjonalnie zajmuje się układaniem kostki brukowej granitowej , dysponuje czasem Pozdrawiam i czekam na oferty w odległości do 200km od Kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 07.05.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 chciałbym dodać że obecnie dysponuje dość tanim materiałem na meble świerkowe takie jak szafy łóżka stoły komody, koszt mebelka z drewna litego świerkowego waha się w prawie takich samych kosztach jak ze zwykłej płyty wiórowej naprawdę interesujący temat a za sprawą lekkiego zahamowania rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 08.05.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 chciałbym dodać że obecnie dysponuje dość tanim materiałem na meble świerkowe takie jak szafy łóżka stoły komody, koszt mebelka z drewna litego świerkowego waha się w prawie takich samych kosztach jak ze zwykłej płyty wiórowej naprawdę interesujący temat a za sprawą lekkiego zahamowania rynku płyta kleiona świerkowa o wymiarach 4m dł 1.2 m szerokość kosztuje ok. 180zł co daje cenę 38 zł/m2 grubość 18mm , myślę że można ją wykorzystać do wszystkiego np. podbitka na poddaszach pociąć w dowolne kształty pomalować na dobrany kolor i wychodzi niedroga i naturalna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 10.05.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 wykonuje również postarzane patynowane belki sufitowe z drewna dębowego meble równieżPozdr i czekam na oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 14.05.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 16.05.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 jestem stolarzem i posiadam wolny czas na wykonanie zleceń w zakresie schody meble kuchenne MDF drewno zabudowy szafy meble z drewna inne realizacje w drewnie duże doświadczenie w indywidualnych projektach Mam brata który również profesjonalnie zajmuje się układaniem kostki brukowej granitowej , dysponuje czasem Pozdrawiam i czekam na oferty w odległości do 200km od Kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 17.05.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wykonuje również imitacje belek z drewna dębowego postarzane lub nie do tego również podbitkę dębową patynowaną, ciekawa rzecz, zainteresowanych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankus 12.07.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 wykonuje również imitacje belek z drewna dębowego postarzane lub nie do tego również podbitkę dębową patynowaną, ciekawa rzecz, zainteresowanych zapraszam Witam, Byłbym zainteresowany takimi właśnie imitacjami belek z drewna. Czy nadal jest to aktualne? Jaki jest koszt? Pozdrawiam Paweł Jankowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts