Lenart 07.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 musze przeciąć wzdłuż BKczy można piłą elektryczną? nie za bardzo sie stępi ?a może lepiej dużą sciernicą, ale dużo pyłu ?ma ktos praktyczne doswiadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 07.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 musze przeciąć wzdłuż BK czy można piłą elektryczną? nie za bardzo sie stępi ? a może lepiej dużą sciernicą, ale dużo pyłu ? ma ktos praktyczne doswiadczenia ? kilka - piłą do drewna trochę więcej - piłą do belitów dużo - krajzegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 07.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wszystkie moje suporeksy cięte były dużą kątówką z diamentową tarczą do betony (zwykła, segmentowa czy turbo, miękki materiał i każda idzie jak w masło, także najtańsze marketówki), tak samo na pół, w 12-tkę na działówki ciąłem pozostałe po wymurowanu ścian nośnych prawie dwie palety suporka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jak wcześniej panda napisał(a) - piła do drewnaszlifierka to dużo syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 08.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kupiłem od SOLBETU specjalną piłę ręczną, z rzadkim widiowym zębem. Ale mozna ciąć byle czym. Tnie się bardzo łatwo i szybko. Nie ma potrzeby używania narzędzi elektrycznych i nie o stępienie tutaj chodzi, ale o zapylenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 piła twoja - moja do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 08.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 U mnie wszystkie pustaki na ścianki działowe były cięte przez majstrów na pile stołowej. Ja im kupiłem tarczę widiową. Przecieli wszystko jedną tarczą, Trochę tego było, ale nie pamiętam dokładnie ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 08.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ręczna piła do bk kupiona w markecie za ok. 70 zł - służy do dziś. Wcześniej "zajechałem" kilka zwykłych. I nie tyle chodzi o stępienie co o ścieranie się zębów z boku - piła zakleszcza się i nie da się ciąć bez ponownego rozchylenia zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts