Katarzyna S. 07.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam, Czy można zastosować na łączenia płyt kartonowo gipsowych cekol C-45, u mnie już ekipa budowlana go zastosowała... CZY TO MOŻE ZOSTAĆ, PROSZĘ wAS O INFO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu00 07.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Powinien raczej byc CEKOL C-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henek 08.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 cekol c45 jest do gładzi radze zmienić ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 08.05.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jak dali fieseline albo siatke nic sie nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cwaniaq 09.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 jak dali fieseline albo siatke nic sie nie stanie. Tak serio to trochę głupio zrobili. Pracowałem w takiej ekipie co szpachlowała zawsze łączenia zwykłym gipsem. Czasami pękało czasami nie. Na pewno użycie jakiegoś VARIO byłoby rozsądniejszym posunięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 09.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Vario albo lepiej Super od Rigipsa. Faktycznie tym cekolem nie szpachluje sie łączeń ale jeżeli zastosowali siatkę dramatu nie będzie. Mnie raz jeden wykonawca z tego forum pytał czy Goldbandem mozna spoinować płyty. To jest obciach dopiero :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts