żona m 11.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 muszę w takim razie wymierzyć wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwora 03.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Asia a jaką maksymalną wyskokość i szerokość rolety rzymskiej preferujesz? Bo podoba mi się takie rozwiązanie (roletka + zasłonka/firana), ale nie wiem czy u mnie to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Forumowa Asia z Mariuszem zamontowali mi dzisiaj uszyte przez Asię zasłonki!!! Juuupiiii!!! Są.... no fantastyczne są!!!:cool: Jeszcze roleta będzie do tego, ale muszę wymyślić jak ją zamontować... a może i w sumie będą trzy roletki:rolleyes: To jest pierwsza dekoracja okna jaką mam w domku;). AsiuMariuszu! Zasłonki są CUUUDNEEE!!!! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 16.01.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Czy ktoś się orientuje, czy Asia nadal zajmuje się szyciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.03.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Zajmuje. Jest mocna zarobiona, ale podobno nadal szyje. Spróbuj na maila z pierwszej strony wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts