sigismund 07.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam,Mamy na oku ladna dzialke, z tym ze dojazd do niej jest ok 80m wydzielona droga.Teren plaski jak stol, na razie rosnie tam trawa. Czym utwardzic taka droge i jakie sa koszty?Bo pewnie darn z wierzchu mozna zedrzec i sprzedawac? Dzieki i pozdrawiam,Sigismund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 07.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nie jest to tanie, chociaż to pojecie względne, czyli jak dla kogo. ja teraz brukuję i wygląda to nastepująco: kopara 1 h 80 zł, u mnie niecał 100 m 5 godzin pracy, tłuczeń- cena auta 550 zł zużyłam już 6 aut. na to piasek zółty ostry. cena 600zł razy dwa dalej kostaka ale to już kwestia gustu i zasobności portfela. krawęzniki o dł 1 metra to koszt 11 zł no i robocizna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts