Gosia Łódź 20.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Wysokość opłaty za usunięcie drzew lub krzewów przez osobę fizyczną będącą przedsiębiorcą, w celu niezwiązanym z działalnością gospodarczą, ustala się przy zastosowaniu współczynnika 0,1. Bardzo proszę o opinie osób, które borykały się z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aandrzejek 20.11.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Ja się z tym problemem nie borykałem, ale uważam, że to bezsensowny przepis. Moim zdaniem jest to po prostu karanie ludzi za to, że zarabiają na życie nie na ETACIE, tylko we wlasnej firmie. Chodzi mi oczywiscie o przypadek wycinania drzew z powodów nie związanych z działalnością gospodarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Jasne. Jeżeli masz firmę ale drzewo będziesz usuwał bo Ty Kowalski budujesz dom to stawkę masz 0,1. Jeżeli budujesz dom a tam będziesz miał swój gabinet denstystyczny, pracownię komputerową, pracownię projektową to bulisz 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts