Jerzykk 08.05.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam forumowiczów, Mam prośbe o podanie jak kształtują się aktualnie ceny za wykończenie poddasza użytkowego domku - za m2 w rozbiciu na robocizne i materiały; dach ok. 280m2; Wrocław i okolice. Mam na myśli komplet, tzn.: ocieplenie wełną 15cm więźba + 5 cm na profilu, folia, kpl. ruszt, płyta GK, tak na gotowo przygotowane już do malowania. Może ktoś może podać jakieś namiary na taką ekipe co robią solidnie i w przystępnej cenie. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 10.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 witam, ja robiłem za 60 PLN robociznamateriał ok. 35-40.nie wiem czy to duzo czy mało, wyjściowe ceny są b. różne, trzeba obgadać szczegóły...wykonawca- majster i pomocnik.ok. wroc., pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts