Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi wewnętrzne

monciaz

Recommended Posts

Jest tak jak pisze Patisiak, a ja ze swojej strony jeszcze dopiszę, że podłoga i drzwi mogą jak najbardziej być w kontrastowych barwach, grunt by te barwy nie gryzły się ze sobą. Dla mnie, najbezpieczniejsze, a przy tym najprzyjemniejsze dla oka są zestawienia dwóch barw - jasnej i ciemnej, tej samej tonacji ( np. zimnej ). Mam taki kontrast na piętrze domu i będę miała na poddaszu.

Wszystko rzecz gustu... u mnie dzrzwi będą dopasowane do okien. Okna mam białe, drzwi będą wszędzie białe i do tego wzędzie białe listwy przypodłogowe i sufitowe. Lubię jasne wnętrza.

Joliska bardzo mi się podoba Twoje zestawienie. U mnie będzie podobnie tylko na podłodze dąb bielony.

wszystko kwestią gustu każdy ma swoje jakieś tam predyspozycje tak?

ja lubię kontrasty i jeśli z kimś rozmaewiam na ten temat zawsze polecam kontrasty, mój ulubiony zestaw to jasne podłogi w klonie i tu mam Berg&Berg panele bardzo fajne wzory a wybór ogromny wię cjak ktoś nie żaluje na podłogę to polecam, a do tego drzwi w wenge Porta ma takie Koncetp C6 z podziałem na 6 szybek i klamki kwadratowe LotusQ w chromie matowym super zestawa lae tak jak pisze wszystko kwestią gustumój brat kupił u mnie Porta-Nova orzech 3 podłogi ma jesion i wykończenia pod kolor w łazience + trochę grafitu tu i ówdzie dla mnie te drzwi wyglądają pięknie przy tych wykończeniach a on jednak wolałby żeby się zlało.

pozdrawiam