monciaz 08.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Proszę o podpowiedź jak powinny być dobrane drzwi czy powinny stanowić kotnrast z podłogą cz powinny być w kolorze podłogi . Będę miała jasną podłogę jasne płytki więc boję się żeby wszystko razem sie nie zlało Prosze o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 08.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A jaki masz kolor okien?niektórzy dobierają pod stolarkę okienną ... ale według mnie to kwestia gustu. Mnie się podobają w kolorze podłogi, ale jeśli ktoś zrobi ciekawy wzór, np. zebrano, to też fajnie wygląda. Wszystko kwestia wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 08.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jest tak jak pisze Patisiak, a ja ze swojej strony jeszcze dopiszę, że podłoga i drzwi mogą jak najbardziej być w kontrastowych barwach, grunt by te barwy nie gryzły się ze sobą. Dla mnie, najbezpieczniejsze, a przy tym najprzyjemniejsze dla oka są zestawienia dwóch barw - jasnej i ciemnej, tej samej tonacji ( np. zimnej ). Mam taki kontrast na piętrze domu i będę miała na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 09.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Mam ten sam problem. Jasne beżowe kafle w salonie, ciemne okna i jakie drzwi? Zdecydowaliśmy, ze jasne. Lubimy jasne wnętrza. A kontrast załatwimy dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.05.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 U mnie kontrast wielki: ciemna podłoga i białe drzwi. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/FTD7rwPs5scFGKlmiB.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wszystko rzecz gustu... u mnie dzrzwi będą dopasowane do okien. Okna mam białe, drzwi będą wszędzie białe i do tego wzędzie białe listwy przypodłogowe i sufitowe. Lubię jasne wnętrza.Joliska bardzo mi się podoba Twoje zestawienie. U mnie będzie podobnie tylko na podłodze dąb bielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 U mnie dąb tasmański - brudny - bo marzyłam o ciemnej podłodze. Okna też mam białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 10.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 wszystko kwestią gustu każdy ma swoje jakieś tam predyspozycje tak?ja lubię kontrasty i jeśli z kimś rozmaewiam na ten temat zawsze polecam kontrasty, mój ulubiony zestaw to jasne podłogi w klonie i tu mam Berg&Berg panele bardzo fajne wzory a wybór ogromny wię cjak ktoś nie żaluje na podłogę to polecam, a do tego drzwi w wenge Porta ma takie Koncetp C6 z podziałem na 6 szybek i klamki kwadratowe LotusQ w chromie matowym super zestawa lae tak jak pisze wszystko kwestią gustumój brat kupił u mnie Porta-Nova orzech 3 podłogi ma jesion i wykończenia pod kolor w łazience + trochę grafitu tu i ówdzie dla mnie te drzwi wyglądają pięknie przy tych wykończeniach a on jednak wolałby żeby się zlało. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts