Arturo333 08.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Szanowni Forumowicze,jak mierzycie powierzchnie elewacji do rozliczeń-co sie odlicza,jakie otwory,za co płaci sie dodatkowo.Chodzi mi o zwyczajowe sytuacje,bo wiem ,ze to kwestia indywidualnych umów.Ale,zapewne,istnieją pewne zasady?Spytam tez o cenę metra2 położenia na elewacji:- kamienia elewacyjnego-płytka- płytki klinkierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 19.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Płytki klinkier od 35zł/m2, łupek regularny zależy od wielkości ale podobnie, o kształtach nie regularnych i grubości od 52 zł/m2 jeśli trzeba użyć kotf cena jest wyższa w zalożności od podłoża, każdy ma prawo do własnej oceny swoich prac i ich wartości być może ktoś na Warszawce zarząda więcej lub mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 U mnie plytka klinkierowa 60zl netto za m2. Inny chcial 57zl. Czyli porownywalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts