micha 08.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam serdecznie. Mamy problem z tarasem nad garażem, na którym jako ostatnia warstwa jest położona papa termozgrzewalna. Zakupiliśmy już płytki, ale majster mówi,że na papie nie będzie trzymał żaden klej. Czy faktycznie tak jest? Co robic w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaaneek1 08.05.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 w najgorszym wypadku można zrezygnować ze zwykłych płytek i zainwestować w płyty tarasowe o grubości 4cm mozna je układać na podstawkach a żeby zachować poziom woreczki śniadaniowe z zaprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 08.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Co robic w takiej sytuacji? Pokój nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 08.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tarasy, piwnice... Sami kręcicie sobie bat na własny tyłek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 08.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tarasy, piwnice... Sami kręcicie sobie bat na własny tyłek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldiM 08.05.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Z tego co wiem podłoga na tarasie powinna składać się z 7-miu warstw i zaniedbanie choćby jednej z nich z reguły kończy się źle dla inwestora. Jak mnie pomęczysz to nawet chyba wiem w którym kajeciku mam to zapisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 08.05.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam serdecznie. Mamy problem z tarasem nad garażem, na którym jako ostatnia warstwa jest położona papa termozgrzewalna. Zakupiliśmy już płytki, ale majster mówi,że na papie nie będzie trzymał żaden klej. Czy faktycznie tak jest? Co robic w takiej sytuacji? a jakie warstwy poniżej papy ??? Ile cm od górnej krawędzi podcięcia w dzrzwiach balkonowych?? Bo wnioskuję że takowe na taras prowadzą... ? Pozdrawiam Browar ps. jak zwykle w piątek - ochoczo browar sączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 09.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Tarasy, piwnice... Sami kręcicie sobie bat na własny tyłek... Oj, miciu, miciu... nie rżyj tak intensywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 WaldiM napisał Z tego co wiem podłoga na tarasie powinna składać się z 7-miu warstw i zaniedbanie choćby jednej z nich z reguły kończy się źle dla inwestora Nie wiem czy tych warstw ma być 7, ale jak kiedyś czytałem taki specjalistyczny poradnik to muszę powiedzieć że WaldiM ma rację, taras nad pomieszczeniem to jest wyższa szkoła jazdy, nie jest to tylko trochę betonu izolacji i glazury, to jest skomplikowana robota, a jak się ją zrobi po łebkach to się może okazać że Hiuston mamy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts