christof333 08.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam serdecznie i mam bagatelne pytanie: -na jakiej wysokości ściany mam umieścić w łazience wlot do przewodu odprowadzającego wode z automatu? Narazie mam umieszczny odpływ na wysokości 70cm. Ale moge jeszcze to zmienić bo jesteśmy przed montażem płytek. I nie wiem na jakiej wysokości pralki mają umieszczony przewód odprowadzający a zależy mi na tym aby w łazience było schludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 08.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam serdecznie i mam bagatelne pytanie: -na jakiej wysokości ściany mam umieścić w łazience wlot do przewodu odprowadzającego wode z automatu? Narazie mam umieszczny odpływ na wysokości 70cm. Ale moge jeszcze to zmienić bo jesteśmy przed montażem płytek. I nie wiem na jakiej wysokości pralki mają umieszczony przewód odprowadzający a zależy mi na tym aby w łazience było schludnie. A schludnie to jest wyżej czy niżej niż 70cm? Wg mnie taka wysokość będzie OK, pod warunkiem, że pralka stoi na posadzce. Upewnij się jak podaje instrukcja pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christof333 08.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Pralki jeszcze nie-mam,płytek na ścianie tez nie no i płytek na posadzce też nie. Dlatego zadałem to pytanie. Póki co moge zmienić! bo po ułożeniu płytek o wszelkich zmianach to będzie można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 08.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ja jestem właśnie po zakupie pralki Electrolux - zgodnie z instrukcją odpływ ma być na wysokości 70 - 100 cm nad posadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts