ann111 20.11.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Czy ktoś buduje Ostoje z pracowni Arex , prosze o jakies porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 20.11.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 porada nr 1. zawsze podaj link do projektu jeseli chceesz usluszec jakies opinie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 14.12.2003 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 TA PRACOWNIA TO FJUTY:(BYŁEM U NICH I JEDYNE O CZYM BYŁA ROZMOWA Z ICH STRONY TO KASA KASA KASA:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia1719501387 25.12.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 witam poszukuję włąścicieli domu OSTOJA http://www.arex.net.pl/03projekty/tradycyjne/ostoja-ll.htm a może ktoś buduje ten domek?? bede wdzieczna za jakieś informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 03.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Czy ktoś buduje Ostoje z pracowni Arex , prosze o jakies porady Zdeydowałem się na projekt OstojaII. Kupiłem projekt. Niestety błąd na błedzie. Na dodatek brak potrzebnych wyliczeń, brak zestawienia ilości materiałów....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 09.12.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Jezeli to coś zmieni to jestem na etapie stanu surowego zamknietego. Niestety dopiero teraz przeczytalem ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majk 02 17.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dżarecki czy mozesz napisac więcej o Ostoji z arexu Byłem bliski kupna tego projektu piszesz o licznych błędach w projekcie co mnie zaniepokoiło. Zastanawiam sie co dalej bo na rysunku wygląda całkiem ładnie i prawie zdecydowałem się na ten projekt pomijając nawet to że jest trochę za duży jak na moje potrzeby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts