kgasiorowska 08.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam,chciałabym się dowiedzieć czy na płyty g-k kładzie się po całości gładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 08.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Można po całości albo tylko na łączeniach to zależy przedewszystkim od finansów i jak została wykonana całość montażu płyt chodzi mi o nierówności itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 08.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam, chciałabym się dowiedzieć czy na płyty g-k kładzie się po całości gładzie? w celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 08.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam, chciałabym się dowiedzieć czy na płyty g-k kładzie się po całości gładzie? w celu? zarobku dla wykonawcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 08.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jak trzeba, to trza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 08.05.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 plyty kg mam kladzione przez bardzo dobrych fachwcow, takze polozone sa ok. Zastanawiam sie tylko czy taka plyte KG mozna malowac farba bez wczesniejszego polozenia gladzi na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 08.05.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mozna ale na odpowiedzialnosc klienta. Płyta G-K ma inną chłonnosc od szpachli na łaczeniach i przy pewnym oswietleniu moze sie to objawiać w postaci niedoszpachlowanych łączeń. Ja szpachluje płyty G-K całopowierzchniowo masa firymy Rigips ProFin Mix (gotowa w wiaderku) albo Pro Fin ( to samo tylko w worku). I tylko na takie szpachlowanie daję gwarancję.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts