Perłóweczka 01.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gosiu z dachówką domek nabrał całkiem innych kształtów i wyglądu. bardzo mi się podoba niemogę się doczekać kiedy pokryją mój dach kurcze bardzo mi się podoba twój taras na piętrze. chciałoby się wyjsc raniutko z kawką na tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gratuluję dachu Domek bardzo łądnie się prezentuje niby tylko dach a tyle daje Cieszę sie razem z Wami zakończenia kolejnego etapu i trzymać tak dalej zaglądam i podziwiam w wolnym czasie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 06.06.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam obie Gosie i dziękuję za pochwały Dzisiejsze fotki: -salon http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/domek32724f9.jpg - poddasze, fajnie że już nie pada do środka http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/domek33161ec.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/domek332b868.jpg -strona od ogrodu http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/domek339cb8c.jpg -przód domku http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/domek34281af.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/domek344d6c6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Gosiu domek coraz piękniejszy mi się bardzo podoba ten pokoik na pietrze z tym dużym tarasem już pewnie w głowie pomalutku sobie mebelki układasz co ? a okna w jakim kolorze będziesz miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 oj już zauważyłam robiącą się ładną podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 07.06.2009 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 mi się bardzo podoba ten pokoik na pietrze z tym dużym tarasem już pewnie w głowie pomalutku sobie mebelki układasz co ? a okna w jakim kolorze będziesz miała ? mi też się podoba "pokoik" na piętrze ma 60m (powyżej wys.190) także sporą imprezę można tam zrobić. Mebelki zabieramy z obecnego mieszkania, bo są ok. Tylko kuchnię będziemy robić nową A okna będą w kolorze złoty dąb zewn, a w środku białe, choc nie mam pojecia jak to będzie się prezentować. Pozdrawiam Aha, w pt byli hydraulicy i odprowadzenia wody prawie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 oj już zauważyłam robiącą się ładną podbitkę no, bardzo ładna Co to drewno czy pcv? A pokój na pietrze z tarasem zapowiada sie super pewnie sypialnia tam będzie A macie już wybrane drzwi zewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 mi też się podoba "pokoik" na piętrze ma 60m (powyżej wys.190) także sporą imprezę można tam zrobić. no to rzeczywiście malutki ten pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mebelki zabieramy z obecnego mieszkania, bo są ok. Tylko kuchnię będziemy robić nową to fajnie że macie już trochę mebli, zawsze te pieniążki mozna wydać na inne potrzebne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 mi też się podoba "pokoik" na piętrze ma 60m (powyżej wys.190) także sporą imprezę można tam zrobić. no to rzeczywiście malutki ten pokoik ja nawet takiego salonu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 07.06.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 oj już zauważyłam robiącą się ładną podbitkę no, bardzo ładna Co to drewno czy pcv? A pokój na pietrze z tarasem zapowiada sie super pewnie sypialnia tam będzie A macie już wybrane drzwi zewnetrzne? - podbitka to drewno - kolor "pinia" - pokój na piętrze to będzie nasz "teren rekreacyjny" (mini siłownia itp... ) a może kiedyś w przyszłości coś się zmieni. Narazie dół nam wystarczy (110m2) - drzwi zewn. wybrane (są na poprzedniej str.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 07.06.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 to fajnie że macie już trochę mebli, zawsze te pieniążki mozna wydać na inne potrzebne rzeczy Fajnie fajnie, staraliśmy się kupować je pod domek, choć niekoniecznie tak wyszło, ale damy radę Aaa i jeszcze dla malutkiej mebelki kupimy, dobrze że jeszcze jest malutka, więc nie ma wyboru, co mama wybierze to będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 - pokój na piętrze to będzie nasz "teren rekreacyjny" (mini siłownia itp... ) a może kiedyś w przyszłości coś się zmieni. Narazie dół nam wystarczy (110m2) mi tez sie marzył taki pokoik ale jakos po drodze sie zapomiało o nim ale załatwiam papiery na garaz z pom. gosp. i na gorze bedzie pokoj cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 to fajnie że macie już trochę mebli, zawsze te pieniążki mozna wydać na inne potrzebne rzeczy Fajnie fajnie, staraliśmy się kupować je pod domek, choć niekoniecznie tak wyszło, ale damy radę Aaa i jeszcze dla malutkiej mebelki kupimy, dobrze że jeszcze jest malutka, więc nie ma wyboru, co mama wybierze to będzie miała dla malutkich dzieci to są super mebelki takie słodkie szkoda ze moje dziewczyny takie duze ,ale moze jeszcze nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gosiu czyżbyś miala imieniny WSZYSTKIEGO NAJ... http://www.bukiecik.pl/uploaded/product/mini6_546_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 10.06.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Faktycznie dzis Małgorzaty niestety nie moje, ale dziękuję, ja obchodzę w styczniu. A na budowie w weekend okradli budkę pracowników, sprzęt, kable itd... Także narazie za dużo nie robią, dopiero jak zabezpieczą dom, okna mają być w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ja obchodzę w styczniu. to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 . A na budowie w weekend okradli budkę pracowników, sprzęt, kable itd... oh zawsze się zdaży ze kogoś rączki zaswędzą mam nadzieje ze nic bardzo kosztownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 10.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 mam nadzieje ze nic bardzo kosztownego Podobno trochę tego było, na szczęście my nie odpowiadamy za to, to już problem firmy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 10.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam! Zaglądam tu dość często chociaż nie piszę, to czytam Zdjecia domu z dachem oglądam. Dużo znajomego w bryle i sporo nieznajomego Jeżeli możesz, pokaz zdjecia całego domu z obu stron. A tempo budowy imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts