Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi się bardzo podoba ten pokoik na pietrze z tym dużym tarasem 8)

już pewnie w głowie pomalutku sobie mebelki układasz co ?

a okna w jakim kolorze będziesz miała ?

mi też się podoba :) "pokoik" na piętrze ma 60m (powyżej wys.190) także sporą imprezę można tam zrobić. Mebelki zabieramy z obecnego mieszkania, bo są ok. Tylko kuchnię będziemy robić nową :)

A okna będą w kolorze złoty dąb zewn, a w środku białe, choc nie mam pojecia jak to będzie się prezentować.

Pozdrawiam

Aha, w pt byli hydraulicy i odprowadzenia wody prawie skończone :)

oj już zauważyłam robiącą się ładną podbitkę

no, bardzo ładna :wink:

Co to drewno czy pcv?

A pokój na pietrze z tarasem zapowiada sie super :p

pewnie sypialnia tam będzie :)

A macie już wybrane drzwi zewnetrzne?

- podbitka to drewno - kolor "pinia" :)

- pokój na piętrze to będzie nasz "teren rekreacyjny" (mini siłownia itp... :lol: ) a może kiedyś w przyszłości coś się zmieni. Narazie dół nam wystarczy (110m2)

- drzwi zewn. wybrane (są na poprzedniej str.) 8)

to fajnie że macie już trochę mebli, zawsze te pieniążki mozna wydać na inne potrzebne rzeczy :wink:

Fajnie fajnie, staraliśmy się kupować je pod domek, choć niekoniecznie tak wyszło, ale damy radę :D

Aaa i jeszcze dla malutkiej mebelki kupimy, dobrze że jeszcze jest malutka, więc nie ma wyboru, co mama wybierze to będzie miała :)

- pokój na piętrze to będzie nasz "teren rekreacyjny" (mini siłownia itp... :lol: ) a może kiedyś w przyszłości coś się zmieni. Narazie dół nam wystarczy (110m2)

mi tez sie marzył taki pokoik ale jakos po drodze sie zapomiało o nim :cry:

ale załatwiam papiery na garaz z pom. gosp. i na gorze bedzie pokoj cwiczen :lol:

to fajnie że macie już trochę mebli, zawsze te pieniążki mozna wydać na inne potrzebne rzeczy :wink:

Fajnie fajnie, staraliśmy się kupować je pod domek, choć niekoniecznie tak wyszło, ale damy radę :D

Aaa i jeszcze dla malutkiej mebelki kupimy, dobrze że jeszcze jest malutka, więc nie ma wyboru, co mama wybierze to będzie miała :)

dla malutkich dzieci to są super mebelki :p takie słodkie :p

szkoda ze moje dziewczyny takie duze ,ale moze jeszcze nic straconego :wink: