mnowak355 08.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 WitamChciałbym zapytać czy ktoś z szanownych forumowiczów sądził się z urzędem udowadniając działanie urzędu na szkodę obywatela. Kiedy można do sądu wystąpić i jak to udowadniać. Dziękuje będę wdzięczny z każdą wskazówkę. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B-i-P 12.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mógłbyś coś blizej napisać.Z jakim urzędem i jaka decyzja ogranicza Twoje prawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 17.05.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Chodzi mi o decyzję środowiskową. Wydanie jej ciągnie się już chyba ze 3 lata a kiedy zażalenie na decyzję urzędu wojewódzkiego ponad pół roku przeleżało w ministerstwie środowiska weszła w życie nowa ustawa powołująca generalnego i regionalnych dyrektorów ochrony środowiska. Nowy urząd (mimo iż na podstawie ustawy przejął kompetencję ministra) pozostawił sprawę bez rozpatrzenia natomiast urzędnik w gminie chce teraz wydać negatywną decyzję środowiskową mimo że nie dysponuje materiałem dowodowym składanym przeze mnie do ministerstwa. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts