pattaya 20.11.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 W sumie może to kogoś guzik obchodzić,ale wreszcie kupiłem działkę.Do tej pory byłem jej dysponentem czy jakkolwiek to się nazywa.Teraz jest MOJA i mojej rodzinki oczywiście.1200m2 ,300m od lasu z prawej,1000m od lasu z lewej.Na górce,rosną brzozy,pełno grzybów ,łąka,wysoka trawa.Jest gaz,woda,prąd,dojazd.Autobus 100m.Na uboczu ,do miasta ok.1km.Cisza i spokój.Ale się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 W sumie może to kogoś guzik obchodzić,ale wreszcie kupiłem działkę.Do tej pory byłem jej dysponentem czy jakkolwiek to się nazywa.Teraz jest MOJA i mojej rodzinki oczywiście.1200m2 ,300m od lasu z prawej,1000m od lasu z lewej.Na górce,rosną brzozy,pełno grzybów ,łąka,wysoka trawa.Jest gaz,woda,prąd,dojazd.Autobus 100m.Na uboczu ,do miasta ok.1km.Cisza i spokój.Ale się cieszę. Tak bedzie przez najblizsze 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeok 20.11.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Gratuluję! Też bym chciał! ale cieszę się, że komuś się to udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Gratuluje, ciesze się że Ci sie udało. Teraz to już pójdzie z "górki" mam na myśli budowę domku, zwłaszcza mając parę tysięcy chętnych do pomocy na Forum! Najlepszego.Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Z opisu wynika że to przepiękna działka. Aż się nie chce wierzyc. Nic nie cyganisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.11.2003 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Prawdę piszę.Szukałem jej pół roku.Miałem ściśle sprecyzowane oczekiwania.Co prawda za te 1200m2 zapłaciłem tyle , za ile w innym miejscu kupiłbym 2000m2 ,ale nie żałuję.Do najbliższego blokowiska ze 4km.Zero szwendających się kolesiów i łysych pał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 20.11.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 to naprawde piękna działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 20.11.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 myślę, że wiem co czujesz Pattaya. Też mieszkamy na uboczu, a jednocześnie stosunkowo blisko tak zwanego "życia". Las z grzybkami widać patrząc przez okno, ale zanim się tam dotrze jest łąka, zawsze zielona i to powietrze "wychodzące" co rano z lasu... Miejsce jest piękne. Mam tylko nadzieję, że nieużytki wokół jeszcze długo nie znajdą nabywców... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.11.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Znam te tereny..i wiem jak Tam jest cudnie.Życzę Ci ,aby ta Wielka Radość przemieniła się w chorobę przewlekłą ,bez możliwości zaleczenia. Dopiero jak będzie tam Twój azyl..poczujesz jak bardzo jesteś Wielki.Jak człowiek cieszy się takimi duperelami...i niewiele znaczącymi rzeczami....sytuacjami....Witaj .... ziaba-co nadal trwa w takiej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 21.11.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Z opisu brzmi przepięęęknie - masz już swoje miejsce na ziemi - serdecznie gratuluję!!! Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 21.11.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Witam,Dobrze od czasu do czasu poczytac o czyjesc radosci w morzu problemow i watpliwosci zwiazanych z zyciem i budowa. Ciesze sie razem z Toba.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.11.2003 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Do Ziaba.A jak myślisz,gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 21.11.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Ja nie wiem gdzie to jest (widzę, że koło Radomia ), ale szczerze gratuluję! Stąd już tylko krok do budowania... pozdrawiam sedecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Gratulacje....budowę czas zaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 21.11.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 My także przyłączamy się do gratulacji! Sami niedawno kupiliśmy działeczkę i wiemy jak to cieszy! Justa&Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.11.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Pattaya...znam ten teren..nad rzeczką Radomką..przy puszczy Kozienickiej...mam tam dom letni.. Cudne widoki,cisza aż boli ,komary jak konie..i szczupaki..i kaskady jak w Wenezueli ,tylko radośniejsze.. To przecudny zakątek świata. I to mojego.Własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 05.12.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 ja skonczyłem budowe i teraz zabieram za ogród....z roku na rok ciesz y mnie to coraz bardziej..czy ja jestem zboczony????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaB 13.12.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Moje szczere gratulacje!!! My jesteśmy na początku tej drogi, szukam dokładnie takiej działki i blisko miasta, ale obawiam się że takowej pod, lub w Krakowie to nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 15.12.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 anka....eetam nie znajdziesz...jak poszukasz to znajdziesz...ja szukałem dzialki pod chałupe 2lata .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.12.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Gratuluję i doceniam, też szukałem 1.5 roku, więc wiem jak wielka to radość. Niestety za fajne miejsce zawsze trzeba przepłacić. A domek wymażony już masz (w postaci projektu oczywiście)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts