Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!

pattaya

Recommended Posts

W sumie może to kogoś guzik obchodzić,ale wreszcie kupiłem działkę.Do tej pory byłem jej dysponentem czy jakkolwiek to się nazywa.Teraz jest MOJA i mojej rodzinki oczywiście.1200m2 ,300m od lasu z prawej,1000m od lasu z lewej.Na górce,rosną brzozy,pełno grzybów ,łąka,wysoka trawa.Jest gaz,woda,prąd,dojazd.Autobus 100m.Na uboczu ,do miasta ok.1km.Cisza i spokój.Ale się cieszę. :D

W sumie może to kogoś guzik obchodzić,ale wreszcie kupiłem działkę.Do tej pory byłem jej dysponentem czy jakkolwiek to się nazywa.Teraz jest MOJA i mojej rodzinki oczywiście.1200m2 ,300m od lasu z prawej,1000m od lasu z lewej.Na górce,rosną brzozy,pełno grzybów ,łąka,wysoka trawa.Jest gaz,woda,prąd,dojazd.Autobus 100m.Na uboczu ,do miasta ok.1km.Cisza i spokój.Ale się cieszę. :D

Tak bedzie przez najblizsze 3 lata.

myślę, że wiem co czujesz Pattaya. Też mieszkamy na uboczu, a jednocześnie stosunkowo blisko tak zwanego "życia". Las z grzybkami widać patrząc przez okno, ale zanim się tam dotrze jest łąka, zawsze zielona i to powietrze "wychodzące" co rano z lasu... Miejsce jest piękne. Mam tylko nadzieję, że nieużytki wokół jeszcze długo nie znajdą nabywców...

Pozdrawiam

Pearl

Znam te tereny..i wiem jak Tam jest cudnie.Życzę Ci ,aby ta Wielka Radość przemieniła się w chorobę przewlekłą ,bez możliwości zaleczenia.

Dopiero jak będzie tam Twój azyl..poczujesz jak bardzo jesteś Wielki.Jak człowiek cieszy się takimi duperelami...i niewiele znaczącymi rzeczami....sytuacjami....Witaj .... :lol: :lol:

ziaba-co nadal trwa w takiej radości :wink:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...