Nefer 09.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Mam wrażenie że w jednym miejscu kot może przejść pod ławą. Chyba że ekipa odwoziła urobek na bok, co widać na zdjęciu - a przy okazji idealnie posprzątali. I odkurzyli ... Czyżby pierwsi fachowcy na tym forum ? Na tym etapie na szczęście niewiele kasy poszło. A czy pierwsi ? NIeeeee u Suzis już byli i u Malki... Ale ja się nie znam na fundamentach ... może kierbud to zatwierdził, może tak ma być, bo skała, albo te spadki duże z kilku stron (schodki widać) . Ja miałam inaczej, ale ja miałam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widaw 11.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No i 3/4 trawy wykopane po Waszych radach Zaglebienie jest na 1,5m ze wzgledu na teren, wszystko bylo jak dotad robione przez odpowiednich ludzi, az do momentu, gdy trawa wzbudzila moje zastanowienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts