PanPaniSmith 08.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 witam podoba mi się projekt z Domusa - Leo I w odbiciu lustrzanym. jeśli ktoś z was ma doświadczenie w budowaniu, plusach i minusach domu - proszę napiszcie co myślicie o tym projekcie? http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 09.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Super domek! Baaardzo mi się podoba. Góra bez zastrzeżeń- na "strychu" można zrobić garderobę albo zlikwidować ścianki i powiększyć korytarz. Zrobiłoby się bardziej przestrzennie. Moglibyście tam dać komputer czy coś. W zależności od potrzeb. Na dole nie podoba mi się jedno- mikroskopijne wc, w dodatku ze skosami. Ja zlikwidowałabym przejście z domu do garażu i powiększyłabym jakoś to wc. Nigdy nie wiadomo czy gabinet na dole nie zostanie kiedyś sypialnią, no i taka maleńka ubikacja bez prysznica nawet, to się nie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.05.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dziękuję. Planujemy zamianę kuchni i pokoju. Z pokoju na parterze zrobimy gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 09.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 może jeszcze ktoś buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts