Sylwia73 08.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Parkiet jest z merbau, stolarka.....???http://img1.classistatic.com/cps/l/kj/09/4/27/359/r1/4930kk6_20.jpeg Wyglada ciemniej niz zloty dab.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 09.05.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wyglada ciemniej niz zloty dab.... Obawiam się, że bez właściciela wnętrza trudno będzie Ci pomóc. Ja bym jednak obstawiała złoty dąb. Weź pod uwagę, że zdjęcie niejako "pod światło" jest zrobione - ale może błądzę w kwestii przekłamania koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Stawiam na złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 według mnie to złoty dab, ja mam podobny kolor własnie w odcieniu złotego dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 09.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dla mnie trochę jest za ciemny jak na złoty dąb-chyba,że zdjęcie tak wyszło. Trudno bowiem jest oddać prawdziwy odcień koloru na zdjęciach. Ja stawiam na orzech włoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 09.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja tez obstawiam orzech. Złoty dąb ma nieco inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 złoty dąb lub orzech ale jak orzech to pociągnięty jakimś lakierem z barwnikiem ... ciężko dokładnie stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 09.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja mam orzech. Jest ciemniejszy. To musi być złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 09.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Do parkietu merbau idealnie pasuje kolor moich okien mahoń meranti Tak mam zaplanowane. Parkiet jeszcze nie położony, ale oglądany w sklepie z deseczką okienną w charakterze wzornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 10.05.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Do parkietu merbau idealnie pasuje kolor moich okien mahoń meranti Tak mam zaplanowane. Parkiet jeszcze nie położony, ale oglądany w sklepie z deseczką okienną w charakterze wzornika. Wlasnie slyszalam, ze mahon swietne pasuje do merbau, ale to zdjecie mnie troche zmylilo, bo okna sporo jasniejsze i w innym odcieniu niz mahon, a tez wygladaja ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 10.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Do parkietu merbau idealnie pasuje kolor moich okien mahoń meranti Tak mam zaplanowane. Parkiet jeszcze nie położony, ale oglądany w sklepie z deseczką okienną w charakterze wzornika. Wlasnie slyszalam, ze mahon swietne pasuje do merbau, ale to zdjecie mnie troche zmylilo, bo okna sporo jasniejsze i w innym odcieniu niz mahon, a tez wygladaja ladnie. merbau to mahoń tylko inny rodzaj powiedzmy egzotyczny a te okna trudno powqiedzieć zdjęcie nigdy nie odda koloru zwłascza an amatorskim monitorze etc. może to być złoty dąb ale ja bym raczej obstawiał TEAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts