tracer57 08.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam! zakończyłem stan surowy budynku. budowe murów rozpocząłem 03.03.2009 w dwa miesiące budynek juz jest pokryty dachówką z pełnym deskowaniem. Polecam ekipy górali murarze 7 osobowa ekipa Pan Antek Wójcik 608822845 pracują od 07:00 do zmroku nie piją, sprzątają po sobie poprostu budowanie z nimi to przyjemność, robia równiez wieźbę dachową.Druga ekipa- dach kryty dachówką o pow. 370 metrów pokryli w 1 tydzień 7 osób młodzi ludzie dobrze usprzętowieni windy, wyżynarki wiertarki itp bardzo polecam też górale. Szef firmy Witak Groń 607242688 Zobaczymy jak następni też idę linią górali.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skepka 12.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witajcie, my także mieliśmy przyjemność budować dom z Panem Antkiem Wójcikiem i Panem Witkiem Groniem - to są ekipy godne polecenia. Stawialiśmy budynek 560 mkw. zajęło to p.Antkowi 3 miesiące, niesamowicie kompetentna ekipa! Pracują rzeczywiście od rana do nocy, bez przestojów i bez picia, budowa z nimi to sama przyjemność. Zaraz po p.Antku na dach wszedł Pan Witek i także nie mam dla nich słów podziwu, robią niecały tydzień i już jutro cały dach ma być skończony /dachówka betonowa/ i tylko okna dachowe zostaną do wstawienia. Mają dobre i profesjonalne narzędzia i są bardzo dokładni i solidni. Mamy bardzo wymagąjącego i czepliwegi kierownika budowy, ale zarówno do roboty P.Antka jak i P.Witka nie miał żadnych zastrzeżeń. Jeśli kiedykolwiek bedziemy budowac kolejny dom to tylko z tymi ekipami!!!! pozdrawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 12.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jakieś fotki proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skepka 28.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Niestety nie umiem wklejać, postaram sie przysiąść i sie nauczyć. Ale wydaje mie się, że najlepiej obejrzeć osobiscie bo na fotkach nieiwele można zobaczyć, zapraszam! Prosze o wczesniejsza informacje mailem to postaram się byc na budowie. Najlepiej pisać na [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skepka 14.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Nie potrafię wklejać więc podsyłam linki: http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1849073,2,1.htmlhttp://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1849074,2,2.htmlhttp://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1849076,2,3.html mam nadzieję, ze uda się je podejrzec:-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 15.06.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 hmm... a nie za blisko kosza są te okna dachowe po obu stronach największej "kukawki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 16.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 He - te same ekipy robiły mój domek . Pan Antek i Witek na dachu. Po zakończeniu surowego przywiozłem na budowe chyba 7 flaszek po jednej dla każdego z ekipy Pana Antka. Żona umówiona aby mnie z budowy odwieźć jakbym dłużej zabawił. Ekipa podziękowała za flaszki ale niestety pić nie mogą bo od rana następnego dnia zaczynają nowy budynek . Także dostali na wynos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 16.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 hm, a jak bylo w Waszym przypadku o negocjacje cenowe? bo na razie Pan Witek (milo calej sympatii oraz doceniania jego fachowosci) rzucil cene bardzo wysoka... ile udalo Wam sie uszczknac z jego pierwszej ceny ofertowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 16.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja rozmawiałem z trzema wykonawcami. Każdy chciał +/- tyle samo kasy. Pan Witek zszedł chyba 500 pln. Także kasa była taka sama jak u konkurencji. negocjowaliśmy jeszcze co do wysokości rachunków....ogólnie trochę zszedł ale nieiwele. Później zachciało mi się jednego okna połaciowego więcej i załozył bez dodatkowych kosztów. Poprosiłem o montaż blaszek na gąsiorach do instalacji ogromowej -załozył gratis. Przyjechał jak nie dawałem rady aby załozyć skrzydła do połaciówek (zdjąłem na zimę jak nie było jeszcze alarmu) - podjechał i wziął tyle co za benzynę. Później raz mi coś podciekło a raz mi się wydawało, że podcieka - telefon do Pana Witka i po godzinie był na budowie. I jak napisali przedmówcy jest bardzo zorganizowany - ma elektryczne młotki, kupę sprzetu, windę do wciągania dachówek etc. Ja człowieka polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 16.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no nic, zobaczymy, bo na razie rabaty konkurencja ma lepsze... tzn. trza pogadac, bo zejscie o 500 zl to bylby dopiero maly kroczek naprzod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 16.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no nic, zobaczymy, bo na razie rabaty konkurencja ma lepsze... tzn. trza pogadac, bo zejscie o 500 zl to bylby dopiero maly kroczek naprzod No nie ma się co oszukiwać, że przy dachu 500 pln to nawet nie kroczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skepka 17.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 BROWARjeśli chodzi o okna dachowa obok największej lukarny to zmieściły się na styk i rzeczywiście są dość blisko. W projekcie nie było ich tam wcale, ale po załozeniu dachu okazało się ze te dziecinne pokoje są dość ciemne i z Panem Witkiem stwierdziliśmy ze przydałyby się tam jeszcze doświetlenia. Okna od koszy są około 1,5 dachówki więc się zmieściły i rzeczywiście pokoje się rozjaśniły i myślę, ze to był dobry pomysł.BOMBEL79jeśli chodzi o negocjacje cenowe, to muszę przyznać, że udało nam się z nim utargować niezłą cenę /twierdził , że to dlatego że taki duży dach/ , poza tym jak porownywalismy oferty innych dekarzy to wszyscy liczyli nam dodatkowo za wstawienie okien, a P.Witek zrobił to w ramach ceny podanej za ułozenie dachówki. Poza tym w składzie czekalismy na kominki wentylacyjne i wczoraj P.Witek zadzwonił ze nam już przywiózł te kominki i zamontuje w wolnej chwili. Nie trzeba się prosić sam tego dopilnował.MARIO1976a co do gratisów, to ekipa p.Witraka dostała też od nas po butelce Pałacowej, co ich bardzo ucieszyło, kazdy z ekipy po jednej /żeby dach nie przeciekał/:-) Także wzieli na wynos bo nie mili czasu pić.A z p.Antkiem jestesmy umowieni na imprezkę po zalewaniu tarasów.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCINC111 06.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam ,gorąco polecam Pana Witka Gonia i jego wspaniałą ekipę . FACHOWOŚĆ ,DOKŁADNOŚĆ ,ORAZ NIESAMOWITA SZYBKOŚĆ .Położenie mojego dachu 306 m2 dachówka Meyer Holsen ZWILLING od Macieja Reńca w niecały tydzień .POZDROWIENIA DLA CHŁOPAKÓW SUPER ROBOTA . DEKARZ JAKOŚĆI Polecam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 03.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Potwierdzam wszystko co zostało wyżej napisane o Panu Antonim Wójcik i Panu Witoldzie GrońPrawdziwi FACHOWCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts