lilka.w 08.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Chcę polożyc płytki klinkierowe na cokole domu.Mam kilka pytań-jak sprawdza się u was taki cokół ,czy płytki nie odklejają się? Jaki klej polecacie?Jakiej firmy klinkier jest naprawdę dobrej jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 08.05.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 cokół z płytki klinkierowej jest jak nakbardziej ok. Maja znajomi, rodzina i się sprawdza... Nie wiem dlaczego miał by się "odklejać" jeśli jest dobrze położony....? Kleje - kazadafirma coś tam swojego proponuje... słyszałem dobre opinie o kleju z firmy MAPEI co do płytek klinkierowych to raczej nieróżnią się bardziej jakościa a raczej paletą barw i wykończeniem powierzchni, a tu masz wybór niewąski: Przysucha, Przyborsk, Vandersanden. Robem, Żagan, Tarona, Feldhause, itp... pozdrawiam Browar ps. jak zwykle w piątek ochoczo browar sączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts