Nefer 13.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Zaufanie jest dobre, a kontrola jeszcze lepsza.. Ja to rozumiem tak, że jak sobie gołe baby poogląda to nie umrze - jak nie w domu to u kolegi lub w szkole (tak, tak ), ale są inne zagrożenia .. powazne zagrożenia. I o tym trzeba gadać, gadać, gadać. O to właśnie mi chodzi Neferko kochana o te gorsze zagrożenia Moje dzieci pojęły szybko - no tylko upierdliwe powtarzanie nam pozostało. Przecież bez sensu blokować GG..W końcu dzieci urosną i co ? Nie będziemy im stać za plecami i czytać prywatnej korespondencji.. ja przynajmniej nei zamierzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 14.05.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja myślę podobnie jak bobiczek. A poza tym ja również mam swoje grzeszki z lat młodzieńczych (młodzieńczych, powtarzam)To co było dostępne na owe czasy-raczej znałam (pomogły koleżanki,koledzy )Myślę,że wychowanie to dawanie przykładu i mimo,że byłam raczej wtajemniczoną osobą-nie zachłystywałam się tym (podobnie jak moi rodzice).A jeśli o śledzenie chodzi to może i kamerki poinstalowac w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Anetina, nie kombinuj!!!!!!!!!!!! Jak mówię że bład, to mnie słuchaj! Mój najmłodszy testowany gra. Pocztę ma, pisze. 6 lat ma. Ale wierz mi jako dinozaurowi. Nigdynie dostanie tv do swojego ani kompa. Korzysta z mojego a nie chce mi sie pisać dlaczego. Masz mi wierzyć i już wierzę a mój niespełna 6latek rozmawiał z elektrykami i poprosił u siebie kabel antenowy i mu zakładają ale sam powiedział, że telewizor kupi po komuni no chyba że wczesniej sobie uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts