Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kontrola rodzicielska komputerów dzieci........

Recommended Posts

Zaufanie jest dobre, a kontrola jeszcze lepsza..

Ja to rozumiem tak, że jak sobie gołe baby poogląda to nie umrze - jak nie w domu to u kolegi lub w szkole (tak, tak :)), ale są inne zagrożenia .. powazne zagrożenia. I o tym trzeba gadać, gadać, gadać.

O to właśnie mi chodzi Neferko kochana :p o te gorsze zagrożenia :-?

Moje dzieci pojęły szybko - no tylko upierdliwe powtarzanie nam pozostało. Przecież bez sensu blokować GG..W końcu dzieci urosną i co ? Nie będziemy im stać za plecami i czytać prywatnej korespondencji.. ja przynajmniej nei zamierzam..

Ja myślę podobnie jak bobiczek.

A poza tym ja również mam swoje grzeszki z lat młodzieńczych (młodzieńczych, powtarzam)To co było dostępne na owe czasy-raczej znałam (pomogły koleżanki,koledzy :oops: )Myślę,że wychowanie to dawanie przykładu i mimo,że byłam raczej wtajemniczoną osobą-nie zachłystywałam się tym (podobnie jak moi rodzice).A jeśli o śledzenie chodzi to może i kamerki poinstalowac w domu? :wink:

Anetina, nie kombinuj!!!!!!!!!!!!

Jak mówię że bład, to mnie słuchaj!

Mój najmłodszy testowany gra.

Pocztę ma, pisze.

6 lat ma.

Ale wierz mi jako dinozaurowi.

Nigdynie dostanie tv do swojego ani kompa.

Korzysta z mojego a nie chce mi sie pisać dlaczego. Masz mi wierzyć i już

wierzę :)

a mój niespełna 6latek rozmawiał z elektrykami i poprosił u siebie kabel antenowy :D

i mu zakładają :D

ale sam powiedział, że telewizor kupi po komuni :D

no chyba że wczesniej sobie uzbiera :)