GMZ 09.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Mam pytanie odnośnie mojego projektu. Mam projekt domu jednorodzinnego parterowy z użytkowym poddaszem z garażem wewnątrz budynku. Architekt w dokumentach obliczył powierzchnię użytkową wraz z garażem, kotłownią i składem opału - wyniosła ona 168 m.kw. Jeśli jednak nie doliczył by do powierzchni użytkowej wspomnianych wyżej pomieszczeń użytkowa wyszła by 136m.kw. i mógłbym starać się o kredyt z dopłatą.Czy ktoś z Was miał już może podobny problem, bo nie wiem czy jest to dobrze obliczone i czy da się coś tu jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 09.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 1. http://www.bgk.com.pl - to na początek są tam wyjaśnienia odnośnie garaży. 2. jest wątek o kredytach z dopłatami - ciekawa lektura 3. Udaj się do banku i zapytaj jaką wielkość przyjmą do wniosku (tą z PnB czy wyliczoną ręcznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz27 09.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Mam podobną sytuacje, masz szanse na ten kredyt ale potwierdź to jeszcze w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 09.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A ja spełniałam wszystkie warunki na otrzymanie kredytu z dopłatą, ale kredyt wzięłam w innym banku (dopłat nie było, ale za to 50% więcej przyznali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazurek 13.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Na pewno PKO BP nie wlicza w powierzchnię użytkową garażu, kotłowni, pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 14.05.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dziękuję bardzo za zainteresowanie się moim problemem, jakby ktoś jeszcze miał podobne doświadczenia to czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 15.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 WitamJA mam zwykły kredyt hipoteczny w PKO BP. Czy jest mozliwosc aby zamienic go na kredyt z dopłatami do kredytu?? CZy ktoś z forumowiczów juz próbował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts