rafsta 09.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam Was Chce się was poradzić może ktoś ma doświadczenie w podobnej sprawie. Zakupiłem kostkę semmelrock-a naturo i po ułożeniu ok 40 m - praca jednego dnia zauważyłem defekt kostki ... Co 30 cm jest mocno odgnieciona naturalna posypka tej kostki - lub prawnie jej nie ma. Na niektórych jest zabrudzenie jak by jasno szara był podobna do jury... wiec dodatkowo mam dziwne plamy widoczna mniej lub bardziej. Sprzedawca przyjechał tego samego dnia i chce przysłać przedstawiciela firmy - sam potwierdza moje uwagi. , twierdzi że albo mogła sie zabrudzić u nich myjka lub coś z kruszywem. Wstępnie proponuje albo kostkę na wymianę ale mam ja wymienić na własny koszt albo obniżka ceny. Mam podjąć decyzje przez weekend. Czy wiecie ile % można uzyskać ?? Dla mnie to wygląda jak II ub III gatunek a jest niby I gat. Dzięki i liczę na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsta 11.05.2009 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 NIKT NIE MIAŁ TAKIEGO PECHA CZY .... ??? Proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 11.05.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wszystko zależy od Ciebie.Wymiana kostki - strata, bo na własny koszt.Obniżka - nie stracisz - może tylko pozostać niesmak z innego efekyu wizualnego niż zamierzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 11.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jeśli zgodzisz się na obniżkę ceny to najpierw sprawdź jak wygląda jej reszta. Może się okazać, że jest jeszcze gorzej, ale wtedy na reklamacje będzie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts